SiolNET. Planet TV Exatlon
0,57

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Mikič bo moral še četrtič v izločitveni dvoboj #video

0,57

termometer

Zadnja tekma za obstoj je prinesla odločitev, da bosta v finalnem tednu obe ekipi številčno enako zastopani. V izločitveni dvoboj bo namreč morala ekipa Triglav, ki bo tako tik pred finalom izgubila še enega svojega tekmovalca.

Exatlon Planet TV Exatlon je zapustil Jan Čampa #video

Še zadnja tekma za obstoj se je odvila na atraktivnem poligonu Čarodejeva past. Spremljali smo izenačen dvoboj, vseeno pa je bila ekipa Jadran ves čas v rahli prednosti. Pri rezultatu 8:7 se je obetala napeta končnica, a je nato modra ekipa z dvema zaporednima zmagama prišla do pomembne zmage. Vsi štirje tekmovalci Jadrana so si namreč s tem že zagotovili mesto v finalnem tednu.

Tako je bilo videti veselje ekipe Jadran po prihodu v barako:

Tam pa ne bo enega izmed fantov iz rdeče ekipe, v kateri je presenetljivo slabo predstavo prikazal Franko Bajc. Od šestih dvobojev na poligonu je namreč zabeležil kar pet porazov. Po tekmi je priznal, da je razočaran nad sabo in da ima občutek, da je tokrat ekipo pustil na cedilu. Vsak po tri točke sta za rdeče prinesla Andrei Lenart in Marjanca Polutnik, Igor Mikič - Mišica in Vanja Štebergar pa na tekmi zaradi poškodb nista tekmovala.

Exatlon Planet TV Ste videli, kakšna kazen je doletela ekipo Triglav? #video

Po tekmi je bil statistično še vedno najslabši tekmovalec Triglava Igor Mikič, zato se bo jutri spet moral podati v izločitveni dvoboj. Njegovega nasprotnika bo še drugič v tem tednu morala določiti statistično najuspešnejša tekmovalka rdečih Marjanca Polutnik, ki bo lahko izbirala med preostalima tekmovalcema Frankom Bajcem in Andreiem Lenartom, čeprav je priznala, da ji ta vloga ni preveč všeč. Več v videu na vrhu članka.

Exatlon Planet TV Tekmovalec je zaradi niza porazov kaznoval samega sebe #video
Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram

Exatlon Planet TV Razočaranega Mikiča premagale solze: Nisem vedel, da imam ob sebi še tri dekleta #video Nives Orešnik Planet TV Nives Orešnik: To je bila ena boljših odločitev, ki sem jih sprejela v življenju #video Exatlon Planet TV Tekmovalka nepričakovano zapustila Exatlon #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin