SiolNET. Planet TV Exatlon
1,29

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Tekmovalka nepričakovano zapustila Exatlon #video

1,29

termometer

Pred zadnjo tekmo za vilo so tekmovalci izvedeli slabo novico, da zaradi poškodbe tekmovanja v Exatlonu ne bo mogla nadaljevati Pina Umek. Zmago Triglava na poligonu Karibski zaklad je pokvarila še poškodba Vanja Štambergar.

Exatlon Planet TV Žan Luka Konjar: Takoj bi se še enkrat prijavil v Exatlon #video

V ekipi Triglav in Jadran so bili odločeni, da bodo zadnjo tekmo za vilo vzeli nadvse resno in s tem pokazali, kdo je gospodar na poligonih v Dominikanski republiki. Še pred tem so razpoloženje pokvarile besede voditelja Mirana Ališiča, ta je tekmovalcem oznanil, da je poškodba Pine Umek, ki jo je ta staknila na tekmi na poligonu Mesto Exatlon, prehuda in bi z nadaljevanjem tvegala še hujšo poškodbo. 

Exatlon

Pina je bila ob slovesu še vedno statistično najuspešnejša tekmovalka, zato je bilo zanjo zapustiti Exatlon tik pred koncem še toliko težje. Tudi njeni sotekmovalci so bili zaradi njenega odhoda zelo čustveni in obljubili so, da bodo tekmo za vilo osvojili tudi za Pino. Več v zgornjem videu.

Exatlon Planet TV Čustveno slovo: Exatlon zapušča Žan Luka Konjar #video

Tekma za vilo

Obljubo so člani ekipe Triglav izpolnili in zmagali s kar 10:3, tako bodo zadnji teden pred finalnim tednom preživeli v udobju razkošne vile.

Najbolj zadovoljen je bil ob tem razumljivo Igor Mikič - Mišica, ki je pred tekmo povedal, da se bo poskušal maščevati tudi Samu Petjetu, ta je po njegovem mnenju na zadnji tekmi ponižal Andreia Lenarta - Thorminatorja. Mikič je Sama na tekmi premagal kar dvakrat in obakrat zmago proslavil z gestikulacijo otroškega joka. Več v spodnjem videu.

Tekmo je sicer zmotila poškodba Vanje Štebergar, ta se je med premagovanjem ovir porezala po roki. Zdravniška ekipa jo je nemudoma odpeljala v bolnišnico, kjer je dobila nekaj šivov in se nato že vrnila med sotekmovalce. Ali bo Vanja lahko nadaljevala  boje na poligonih, bo kmalu znano.

Vanjina poškodba je sprožila kar nekaj burnih odzivov:

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planetka.si.

Carmen Osovnikar, Damjan Murko Planet TV Carmen zaradi Damjana Murka vsa mokra #video Exatlon Planet TV Marko Knafelc: Exatlon je več kot samo fizični napor #video The Real Housewives Slovenija: Vražje dame Planet TV Tako se je Carmen odrezala v plesu ob drogu #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin