SiolNET. Planet TV Exatlon
1,32

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Ste videli, kakšna kazen je doletela ekipo Triglav? #video

1,32

termometer

Včeraj smo v Exatlonu spremljali izločitveni dvoboj, po katerem se je moral od tekmovanja posloviti Jan Čampa. Obstanek si je zagotovil Igor Mikič – Mišica, ki je pred tem poskrbel tudi za nekaj smeha, ko se je pošalil na račun tekmovalca iz nasprotne ekipe Sama Petjeta.

Exatlon Planet TV Exatlon je zapustil Jan Čampa #video

Preden so se tekmovalci podali na poligon Ravnovesje življenja, kjer se je odvijala tekma za medalje, je nekaj vtisov tekmovalcev zbral voditelj Miran Ališič. Zanimalo ga je predvsem, kako se dan po porazu na tekmi za obstoj, po kateri je bil izjemno razočaran, počuti Igor Mikič – Mišica.

Exatlon Planet TV Tekmovalec je zaradi niza porazov kaznoval samega sebe #video

Ta je v svojem slogu povedal, da je bil po porazu res zelo slabe volje, ampak da se zdaj, ko je stvari prespal, počuti veliko bolje. Ob tem pa se je pošalil še na račun Sama Petjeta, ki je dan prej razkril, da je zaradi zaradi številnih zaporednih porazov na poligonih sam sebe kaznoval s spanjem na golih tleh.

"Ker smo včeraj izgubili, se je ekipa samokaznovala. Spali smo stoje, nismo spali tako kot Samo na tleh. In tudi 24 ur nismo jedli, smo gladovno stavkali, ker smo izgubili," je povedal priljubljeni Mišica. Več v zgornjem videu.

Exatlon

Mikičeve besede so nasmejale tekmovalce obeh ekip, tudi Sama, ki pa se je na koncu vendarle zadnji smejal. Po zmagi na tekmi za medalje je namreč povedal, da se zaveda, da se rdeči ekipi njegov pristop morda zdi smešen, vseeno pa je njemu kazen, ki si jo je dodelil, pomagala, da se je popolnoma osredotočil na tekmovanje. Dokaz, da je delovalo, je po njegovem mnenju tudi osvojena medalja.

Exatlon Planet TV Razočaranega Mikiča premagale solze: Nisem vedel, da imam ob sebi še tri dekleta #video

Nocoj v Exatlonu

Tekmovalce ekip Triglav in Jadran nocoj čaka še zadnja tekma za obstoj. Tudi tokrat so za izločitveni dvoboj v obeh ekipah ogroženi fantje. Kdo od njih bo tik pred koncem ostal brez vstopnice v finalni teden?

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planetka.si.

Nives Orešnik Planet TV Nives Orešnik: To je bila ena boljših odločitev, ki sem jih sprejela v življenju #video Exatlon Planet TV Tekmovalka nepričakovano zapustila Exatlon #video Exatlon Planet TV Žan Luka Konjar: Takoj bi se še enkrat prijavil v Exatlon #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin