Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 10. 2021,
21.38

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

Planet TV Marjanca Polutnik Exatlon

Ponedeljek, 25. 10. 2021, 21.38

2 leti, 5 mesecev

Exatlon

Marjanca v solzah: Sploh ne vem, kaj delam tu #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Težave rdeče ekipe, ki se je morala v petkovem izločilnem dvoboju posloviti od Denisa Porčiča - Chorchypa, se v novem tednu nadaljujejo. Čeprav pravijo, da so kot ekipa bolj složni, na poligonu tega niso dokazali. Še drugi teden zapored ostajajo v baraki, čustveno pa se je zlomila še njihova tekmovalka Marjanca Polutnik.

Preden se je tekma za vilo začela, so tekmovalci modre ekipe Jadran izvedeli, kdo iz rdeče ekipe Triglav je moral po izločilnem dvoboju zapustiti Exatlon. Na njihovo veliko presenečenje to ni bil Igor Mikič Mišica, ampak Denis Porčič - Chorchyp. "Exatlon je poln presenečenj," je ob tem pripomnil Alen Lamper, Igor Mikič pa dodal, da ga je ta zmaga napolnila z novo energijo in motivacijo.

Exatlon
Planet TV Solze so tekle v potokih: šov je zapustil Chorchyp #video

Čeprav je bilo v ekipi Triglav mogoče čutiti nekaj več pozitivne energije in složnosti, kar so Chorchypu obljubili ob njegovem odhodu, pa to za zmago na nadvse pomembni tekmi za vilo ni bilo dovolj. Spet so doživeli poraz, tokrat z rezultatom 10:6. Omeniti je treba, da se je Franko Bajc na poligon pognal dvakrat in obakrat izgubil, medtem ko je Thor v dveh tekmah dosegel dve zmagi.

Največji junak tekme za vilo je postal Alen Lamper, ki je svoji ekipi prinesel kar tri točke. Za nagrado je lahko kot prvi preizkusil novo pridobitev v vili: masažno kopel. Tudi sicer je bilo po zmagi v modri ekipi mogoče čutiti nadvse sproščeno vzdušje.

Exatlon
Planet TV Spektakel v Exatlonu: Naši se bodo pomerili z Mehičani #video

Manj veselo je bilo v baraki, v kateri bo še drugi teden zapored morala bivati rdeča ekipa Triglav, kjer se je čustveno zlomila Marjanca Polutnik. Sotekmovalkam je zaupala, da po poškodbi, zaradi katere na poligonih ni tekmovala dva tedna, ne najde več prave motivacije, v težkih trenutkih pa zelo pogreša bližino svojih bližnjih. "Sploh ne vem, kaj delam tu," je dejala, medtem ko so jo preostale tekmovalke spodbujale, naj ne obupa prehitro. Več v zgornjem videu.

Exatlon | Foto:

Sicer pa so tekmovalci že povsem na trnih, saj jih že jutri čaka zares posebna preizkušnja. Na poligonu Mesto Exatlon se bodo namreč kot ena ekipa pomerili proti ekipi Mehike, ki na tovrstnih mednarodnih dvobojih vedno velja za velikega favorita.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.
Pika Zrim
Planet TV Vražja dama potočila prve solze v šovu #video
Vonj po strasti
Planet TV Spremljajte novo telenovelo Vonj po strasti
Vonj po strasti
Planet TV Kje se je zvezdnik skrival zadnjih osem let?
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte