SiolNET. Planet TV Exatlon
0,36

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Lara odločena: Ni šans, da bosta v finalu dve triglavanki #video

0,36

termometer

Dva finalista najtežje televizijske preizkušnje pri nas sta znana. To sta Marjanca Polutnik in Samo Petje. Druga dva bomo dobili nocoj, ko se bodo v polfinalnih dvobojih pomerili Andrei Lenart in Franko Bajc ter Vanja Štebergar in Lara Deu.

Že v petek nas čaka vrhunec prve sezone tekmovalnega šova Exatlon Slovenija, saj bomo dobili odgovor na vprašanje, kdo sta prva slovenska zmagovalka in zmagovalec najtežje televizijske preizkušnje pri nas.

Exatlon Planet TV Exatlon je zapustila Eva, znana prva dva velika finalista #video

Že nocoj pa bo postalo jasno, kdo se bo v velikem finalu za nagrado 50 tisoč evrov pomeril z Marjanco Polutnik in Samom Petjetom. V nocojšnjem polfinalu se bosta med fanti pomerila nekdanja člana ekipe Triglav Franko Bajc in Andrei Lenart, pri dekletih pa se bosta za mesto v finalu pomerili nekdanja članica ekipe Triglav Vanja Štembergar in nekdanja članica ekipe Jadran Lara Deu.

Eva in Alen Planet TV Eva in Alen o prihodu domov: “Zbudila sva se iz sanj in treba bo priti k sebi.” #video

Misli tekmovalcev so bile že zjutraj usmerjene proti polfinalnim dvobojem, ki bodo potekali po enakem sistemu kot izločitveni dvoboji.

Trdno odločenost je pokazala Lara Deu, ki čuti obvezo, da mora kot edina predstavnica deklet iz ekipe Jadran priti v veliki finale. "Ni šans, da bosta dve triglavanki. Ni šans, ne bom dopustila tega," je povedala Samu, ki je dejal, da bi bilo lepo, če bi oba nastopila v finalu in branila barve Jadrana.

Vsaj na videz nekoliko bolj sproščeno vzdušje je vladalo med polfinalistoma Frankom in Thorminatorjem, ki se zavedata, da se Exatlon približuje koncu in da je zato vsaka tekma težja, bolj naporna in napeta. "Mislim, da sem edini med fanti, ki doslej ni imel izločitvenega dvoboja, tako da je po eni strani prav, da ga imam. Da dokažem oziroma si izborim mesto v finalu," je povedal Franko. Več v zgornjem videu.

Mišica Planet TV Mišica tudi v Jutru na Planetu poskrbel za odmerek smeha #video

Treba je omeniti, da nobeden od fantov pred tekmo nima posebne prednosti, saj imata tako Thorminator kot Franko na voljo po dve medalji. Drugače je pri dekletih, saj ima Lara na razpolago eno medaljo, medtem ko je Vanja brez medalj.

Kdo so štirje finalisti, ki se bodo že jutri pomerili za laskavi naziv zmagovalcev prve sezone Exatlon Slovenija in nagrado v višini 50 tisoč evrov, bo jasno že v nocojšnji oddaji.

Exatlon je na sporedu do petka ob 19.45, ko nas čaka VELIKI FINALE. Exatlon lahko spremljate tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin pa najdete tudi na Planeteka.si.

Exatlon Planet TV Rekorder po številu nastopov po epskem dvoboju zapušča Exatlon #video Jan Čampa Planet TV Jan Čampa razkril, zakaj je skoraj predčasno zapustil Exatlon #video Pina Umek Planet TV Pina Umek: Razočarana sem, ker sem iz Exatlona odšla na tak način #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin