SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
1,46

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Jan Čampa razkril, zakaj je skoraj predčasno zapustil Exatlon #video

1,46

termometer

V družbi oddaje Jutro na Planetu se lahko prebujate vsak delavnik ob 7.25 na Planetu. Danes je v oddaji gostoval Jan Čampa, nekdanji tekmovalec v oddaji Exatlon, družbo pa mu je delala njegova izbranka Eva Plešnar. Priznal je, da je bila prav ona razlog, da je skoraj predčasno zapustil tekmovanje, ker jo je tako zelo pogrešal.

Jan Čampa je eden od izpadlih tekmovalcev v oddaji Exatlon, ki jo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 19.45. Jan je po poklicu osebni trener, ki se ukvarja s postrehabilitacijo, v oddajo Jutro na Planetu je prišel skupaj s svojim dekletom – Evo Plešnar. Jan je priznal, da je zaradi vrnitve domov k svoji izbranki spet najbolj srečen moški na tem svetu. 

Exatlon Planet TV Exatlon je zapustil Jan Čampa #video

Eva je v nadaljevanju pogovora opisala, kako je bilo spremljati Jana v oddaji Exatlon na televizijskih zaslonih, zaljubljenca pa sta zatem povedala tudi, kako se je začela njuna ljubezenska zgodba. Jan je spregovoril tudi o nesreči, ki jo je doživel pri svojih dveh letih, in o njenih posledicah, ki so mu zaznamovale življenje.

Exatlon Planet TV Ganljiva izpoved Jana Čampe: Nekaj minut sem bil celo mrtev #video

Jan je v intervjuju spregovoril tudi o svojih dosežkih v bodybuildingu, na koncu pa razkril še, komu od osmerice preostalih tekmovalcev najbolj privošči zmago.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

  Pina Umek Planet TV Pina Umek: Razočarana sem, ker sem iz Exatlona odšla na tak način #video Gordana Grandošek Whiddon Planet TV Plesalka je razkrila, kako je plesati pred britansko kraljico #video Exatlon Planet TV Žan Luka Konjar: Takoj bi se še enkrat prijavil v Exatlon #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin