SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,97

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Pina Umek: Razočarana sem, ker sem iz Exatlona odšla na tak način #video

0,97

termometer

V družbi oddaje Jutro na Planetu se lahko prebujate vsak delavnik ob 7.25 na Planetu. Danes je v oddaji gostovala Pina Umek, ki ste jo lahko spremljali v oddaji Exatlon.

Pina Umek je nekdanja tekmovalka oddaje Exatlon, v kateri se že nocoj ob 19.45 začenja finalni teden. Pina, ki se je morala zaradi poškodbe predčasno posloviti iz oddaje Exatlon, je nekdanja umetnostna drsalka, kjer je osvojila šest državnih naslovov.

Exatlon Planet TV Tekmovalka nepričakovano zapustila Exatlon #video

V oddaji Jutro na Planetu je Pina najprej spregovorila o svoji poškodbi. "Gre na bolje," je priznala športnica, v nadaljevanju pa razkrila, da je razočarana, ker se je njena pot v Exatlonu končala na tak način. Zaupala je tudi, kateri trenutek iz oddaje Exatlon se ji je najbolj vtisnil v spomin in na katerem poligonu se je počutila najbolj domače ter tudi to, da je samo prizorišče oddaje v živo videti precej večje, kot je na televiziji.

Exatlon Planet TV Zaradi poškodbe so morali prekiniti tekmo #foto

Nekdanja tekmovalka Exatlona je nato spregovorila še o tem, kako je iz umetnostnega drsanja prešla na bolj adrenalinske športe. Odkrito pa je priznala, da goji do nekdanjih sotekmovalcev v oddaji tudi zamere zaradi njihovih odločitev. Vseeno pa je razkrila, da je bil odhod iz oddaje zanjo čustveno zelo naporen.

Exatlon Planet TV Žan Luka Konjar: Takoj bi se še enkrat prijavil v Exatlon #video

Pina je priznala, da jo je v Dominikanski republiki mučilo tudi domotožje, v oddaji pa je spregovorila tudi o praznovanju svojega rojstnega dne ter gledalcem zaupala o svojem ustvarjanju. Zelo rada namreč riše, z mamo pa sta se podali tudi v šiviljske vode.

Na koncu je Pina razkrila še, kdo sta njena favorita za zmago v oddaji Exatlon: "Zmago najbolj privoščim Franku in Vanji."   

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Gordana Grandošek Whiddon Planet TV Plesalka je razkrila, kako je plesati pred britansko kraljico #video Rasko thumb Trendi Umetnik iz Ljubljane s svojimi slikami pritegnil tudi revijo Vogue #video Nika Čukur Planet TV Vražja dama: Sem ženska dveh ekstremov #video Katarina Benček Planet TV To je o sebi razkrila nova vražja dama #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin