SiolNET. Planet TV Exatlon
1,37

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Kako bosta zmagovalca Exatlona porabila osvojenih 50 tisoč evrov? #video

1,37

termometer

Na Planetu ste lahko vsak petek zvečer spremljali komentatorsko oddajo Exatlon: Brez cenzure. V zadnji oddaji sta se iz Dominikanske republike javila tudi zmagovalca najtežje televizijske preizkušnje Exatlon, ki sta v ekskluzivni izjavi razkrila, kaj je bilo tisto, kar ju je pripeljalo do zmage, kakšno lekcijo jima je dalo sodelovanje v šovu, pa tudi, kako nameravata zapraviti osvojenih 50 tisoč evrov.

Zmagovalca najtežje televizijske preizkušnje Exatlon sta postala Marko Špiler in Karolina Siročič. Voditeljico Jasno Kuljaj je sprva zanimalo, kaj je bilo po njunem mnenju tisto, kar ju je pripeljalo do osvojitve prestižnega naziva. Prvi je odgovoril Marko:

"Mislim, da je bila ključna osredotočenost pri končnih metih." Karolina se je z njim strinjala: "Da, tudi meni se zdi tako. Na poligonih smo bili vsi približno enako hitri. To, kako si se znal sestaviti na koncu, pa je bilo ključno."

Exatlon Planet TV Dobili smo zmagovalko in zmagovalca Exatlona! #video

"Kakšno lekcijo je prinesla izkušnja v Exatlonu," je voditeljico zanimalo v nadaljevanju. Ponovno se je prvi odzval Marko: "Mislim, da me je Exatlon na neki način spremenil. Male stvari, ki jih imam v življenju, bom cenil še bolj." Karolinin odgovor pa je bil: "Jaz sem se pa naučila, da se znam vedno, ko sem na dnu, motivirati in sestaviti nazaj. To mi je tukaj uspelo, zato sem res hvaležna za to izkušnjo."

Zadnje vprašanje jima je zastavil Denis Porčič - Chorchyp. Izvedeti je želel, kako nameravata zmagovalca porabiti osvojeno denarno nagrado. Znova je prvi svoje načrte izdal Marko: "Ko sem bil na prvem castingu, sem obljubil, da v primeru zmage vso ekipo peljem na jadranje. Svoje obljube se bom tudi držal, tako da gremo maja skupaj jadrat."

Exatlon Planet TV Pokukajte v zakulisje nastajanja Exatlona #video

Karolinini načrti pa so precej drugačni. "Glede na to, da sem še tako mlada – denar bo namreč dobila 22-letna smrklja – sem si rekla, da bom najprej končala fakulteto in si sprva dala ta denar na stran. Potem bomo pa videli. Gotovo bi ga vložila v nekaj, kar si želim delati," je razkrila in s tem tako navdušila Chorchypa, da ji je že vmes začel ploskati.

"Zato je ona moja zmagovalka – ker tako razmišlja," je še dodal. Ves prispevek pa si lahko ogledate v zgornjem videoposnetku.

Oddaja Exatlon: Brez cenzure se je sicer končala, zamujene epizode pa si lahko vedno brezplačno ogledate na Planeteka.si.

Jutro na Planetu Planet TV Po Exatlonu zdaj sledi še glasbeno sodelovanje #video Tadej Ambrožič Planet TV Skrivnost je razkrita: takšno mora biti dekle, ki lahko osvoji srce Exatlonovca Laura Rozman Planet TV Nekdanja exatlonovka o finalu: Mene bi verjetno izdali živci #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin