SiolNET. Planet TV Exatlon
0,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Exatlon kot drugi zapušča Gregor #video

0,05

termometer

Za tekmovalci v oddaji Exatlon je že drugi teden, zato so se morali tudi tokrat posloviti od enega tekmovalca. V izločilnem dvoboju je bil Nik Korošec hitrejši in spretnejši in je tako svojega sotekmovalca Gregorja Divjaka izločil iz igre za 50 tisoč evrov.

Exatlon Planet TV Od športnika do podjetnika? #video

Na dosedanjih ekipnih preizkušnjah modra ekipa ni imela veliko uspeha proti rdeči ekipi, vseeno pa so v tokratni dvoboj, ki je odločal, katera od ekip bo morala izbrati dva svoja tekmovalca, ki se bosta bojevala za obstanek v šovu, začeli presenetljivo dobro.

Povedli so namreč že z 2:0, nato sta se ekipi nekaj časa izmenjavali v vodstvu, ob koncu pa je ekipa Triglava spet pritisnila na plin in strla odpor ekipe Jadran. Končni rezultat je bil 10:5, kar je pomenilo, da se bo modra ekipa spet morala posloviti od enega od svojih tekmovalcev.

V dvoboju za obstanek sta se merila Nik in Gregor. V dvoboju za obstanek sta se merila Nik in Gregor.

V modri ekipi so bili tokrat na vrsti fantje, da se spopadejo za obstanek v šovu. Prvi tekmovalec je postal njihov statistično najšibkejši člen Gregor Divjak, njegovega nasprotnika na poligonu pa je tudi tokrat izbiral statistično najboljši član. V tem tednu je to postal novinec v šovu Žan Luka Konjar, ki je Gregorju za nasprotnika določil Nika Korošca.

Exatlon ep 7 Planet TV Miran Ališič: Me bodo pa na vozičku odpeljali na set #video

Na začetku dvoboja za obstanek, kjer je treba doseči štiri zmage, je sicer kazalo, da bo zaradi svojih skromnih predstav razočarani Nik Korošec zmago brez pravega boja prepustil Gregorju. Po zaostanku z 2:0 pa se je vseeno odločil, da se bo častno bojeval do konca in dal vse od sebe. Hitro je nato zbral štiri zaporedne zmage in si pribojeval obstanek v šovu, Gregor pa je moral zapustiti šov.

Vražje dame Planet TV Na Planet prihaja slovenska različica šova The Real Housewives

Kaj je pred odhodom iz šova povedal svojim sotekmovalcem, si lahko pogledate v zgornjem videu.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram.
Exatlon Planet TV Tekmovalec v šovu povsem izgubil živce #video Exatlon Planet TV Marjanca popolnoma navdušila svojega sotekmovalca #video Exatlon Planet TV Tekmovalko oblile solze, tolažiti so jo morali sotekmovalci  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin