SiolNET. Planet TV Bar
10

termometer

 • Messenger
 • Messenger
Bar

V enem dnevu šov zapustili kar štirje barovci! #foto

10

termometer

Druga sobotna oddaja v živo in dogajanje tik po njej sta postregla s številnimi presenečenji in šokantnimi razpleti. Emi je preklical rumeni karton Lari, oblikovali sta se dve skupini, šov pa so v enem dnevu zapustili kar štirje barovci.

bar

Voditelja večera Jasna Kuljaj in Domen Kumer sta že na začetku oddaje šokirala gledalce z novico, da je v Baru samo še štirinajst tekmovalcev, nato pa sta se posvetila najbolj odmevnim dogodkom preteklega tedna. In teh ni bilo malo ...

Bar otvoritev Foto: Ana Kovač

Kot največjo preizkušnjo in uspeh za tekmovalce sta izpostavila otvoritveni večer Bara za obiskovalce. "Ne da se izpostaviti, kdo je delal najbolj pridno, vsak se je trudil po najboljših močeh," je o odprtju povedala Sara, ki je bila poleg Sandija tedenski vodja. "Lahko bi bil še kakšen obiskovalec več, vendar smo bili zadovoljni tako z gosti kot z izkupičkom," pa je dodal Sandi. Pohvalil jih je tudi bar menedžer Emi, ki je kot najbolj marljivo mravljico večera izpostavil Karmen.

bar Planet TV Nocoj še en nepričakovan preobrat in šok, ki je osupnil barovce #video

Omenili pa so tudi dogajanje po odprtju, ki se je iz veselja prelevilo v dramo in glasne prepire med tekmovalci. Najbolj burno reakcijo je imel Žiga, medtem ko je Lara prejela prvi opozorilni karton, saj ni upoštevala navodil vodje.  "Zamujanje me spremlja celo življenje. V šolo, službo ... Oči mi pravi, da bom še na lastni pogreb zamudila," se je v zagovor pošalila Lara.

Bar na Planet TV

Vodji tedna pa sta izbrala tudi dve ekipi. Lara, Erik, Gregor, Tea, Karmen in Noemi so prišli pod okrilje Sandija, Katarina, Matej, Jasmina, Kristian, Žiga in Maruša pa pod okrilje Sare.

Izbira skupine je izjemnega pomena, kajti skupini bosta med seboj tekmovali. Tista skupina, ki bo v enem tednu zaslužila več, bo zmagovalna in s tem si bo prislužila varnost pred izločanjem v prihodnjem tednu. Skupina, ki bo ustvarila manj prometa, pa bo poražena. Dva tekmovalca iz poražene skupine bosta sedla na vroči stol in eden od njiju bo moral Bar in igro za 50 tisoč evrov za vedno zapustiti.

Bar na Planet TV Planet TV Jezni Emi Lari in Žigi prepovedal poljubljanje #video

Šokiral pa je tudi Emi. "Prvič, zadnjič in nikoli več se ne bo zgodilo to, za kar sem se odločil sedaj. Lari bom izbrisal kazenski rumeni karton," je povedal bar menedžer. Njegovo pojasnilo je bilo, da se je Lara poboljšala, saj je bolj resno pristopila k delu, in tudi popiva ne več.

Bar otvoritev Foto: Ana Kovač

Večeraj pa sta šov zapustila Tamara in Grega. Tamara je dobila tri kazenske rumene kartone, saj je kršila pravila Bara."To sem storila namenoma. Ko me je obiskal fant, sem se odločila, da si želim iti domov, kjer me čaka še kup položnic," je pojasnila Štajerka. Na drugi strani pa je prekipelo Gregi. "Dovolj imam vsega, devetdeset odstotkov vas bo tako ali tako veselih, da zapuščam šov," so bile zadnje besede, ki jih je Ljubljančan namenil sotekmovalcem.

Bar EP02 - solze Karmen Foto: Planet TV

In kot da to ni bilo dovolj: Voditelja sta na koncu oddaje povprašala barovce, ali si še kdo od njih želi zapustiti šov. Za ta korak se je na presenečenje vseh prisotnih odločila Karmen, ki je odšla domov k otrokom.

In ko smo po koncu oddaje v živo mislili, da je končno konec preobratov, ste lahko vsi, ki ste na Planetu spremljali Bar v živo, videli še enega. Tik po koncu oddaje v živo se je tudi Katarina odločila, da zapusti bitko za glavno nagrado 50.000 evrov. Emi se je poskušal z njo pogovoriti, a Katarina je ostajala neomajna, spakirala kovčke in zapustila Bar.

Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.

 

Komentarji

7

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • mrdezan / 16.09.2018. ob 10:37 +9 - 1

  Kdo sploh to gleda?

  +9 - 1
 • Nichiren / 16.09.2018. ob 12:19 +6 0

  izgleda da tudi idiotizem ima svoje meje

  +6 0
 • Collie / 16.09.2018. ob 18:36 +5 0

  A potem je k8nevc Bara? Edino pametno.

  +5 0
delitve: 398
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin