Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 9. 2018,
10.37

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,52

2

Natisni članek

Bar na Planet TV Planet TV

Ponedeljek, 17. 9. 2018, 10.37

5 let, 7 mesecev

Bar na Planet TV

Preobrat: tekmovalka se je vrnila v Bar #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,52

2

Bar na Planet TV

Sobotna oddaja Bar na Planet TV je postregla s številnimi presenečenji in šokantnimi razpleti. Epilog - šov so zapustili kar štirje tekmovalci. Toda ko je že kazalo, da je presenečenj konec, je sledil še en nepričakovan zasuk. Tekmovalka, ki je že spakirala kovčke in zapustila stanovanje barovcev, je ugotovila, da je prezgodaj, da bi vrgla puško v koruzo.

Za nami je še en razburljiv teden v resničnostnem šovu Bar. Že v petek ga je prostovoljno zapustil Grega, ki je povedal, da ima vsega dovolj in da zapušča šov. Kaj si o njegovem odhodu mislijo sotekmovalci, izveste TUKAJ

V oddaji v živo je nato šov zapustila še Tamara, ki je dobila tri kazenske rumene kartone, ker je kršila pravila Bara. Na koncu sobotne oddaje v živo se je za vrnitev domov k otrokom odločila še Karmen.

Bar na Planet TV | Foto: In ko smo po koncu sobotne oddaje v živo mislili, da je končno konec preobratov, se je za odhod domov v neposrednem prenosu iz Bara, ki ste ga po oddaji v živo lahko spremljali na Planet TV, odločila še Katarina

Planet TV V enem dnevu šov zapustili kar štirje barovci! #foto

Emi se je poskušal z njo pogovoriti, a Katarina je ostala neomajna, spakirala kovčke in zapustila Bar. Toda kasneje si je Katarina, kot kaže, premislila. Vrnila se je v stanovanje, kjer je svojo odločitev o vrnitvi v bitko za 50 tisoč evrov najprej pojasnila Noemi. Več v videu:

Več o tem, zakaj se je Katarina odločila za odhod in nato vrnitev v resničnostni šov Bar in kakšna kazen jo čaka, izveste v oddaji Bar, ki bo na sporedu v torek, 18. septembra, ob 21. uri na Planetu.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri, v soboto pa bo oddaja v živo na sporedu že ob 20. uri.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet..
bar
Planet TV Drama v Baru: Evakuirali so tekmovalce!
Bar
Planet TV Na skrivaj smo pokukali v stanovanje barovcev #foto #video
Ne spreglejte