SiolNET. Planet TV Bar
8,90

termometer

 • Messenger
 • Messenger
Bar

Drama v Baru: Evakuirali so tekmovalce!

8,90

termometer

bar

Sirena, alarm, dimni aparat, strah, evakuacija – sinoči se je v resničnostnem šovu Bar dogajala prava drama, ki še čaka na svoj epilog.

Sinoči malo pred 23. uro se je v resničnostnem šovu Bar zgodil popoln šok. Za zdaj še neznana oseba je sprožila alarm in uporabila gasilni aparat. Sirena je sprožila preplah, tekmovalce in ekipo pa so nemudoma evakuirali. ''Dogodek bomo prijavili policiji, ki bo iz nadzornih kamer skušala ugotoviti, kdo in s kakšnim razlogom stoji za tem dogodkom,'' so povedali ustvarjalci šova.

bar Prestrašeni tekmovalci, ki so bili nemudoma umaknjeni na varno, so sprva pomislili, da gre za del scenarija ustvarjalcev šova, vendar ni bilo tako. V vsej zmedi in paniki niso bili pod stresom le tekmovalci, ampak tudi Barov manager Emi, ki je prav tako kot barovci in barovke na vso situacijo burno reagiral. Dogodek je bil le še pika na i po celotedenskem dogajanju in konfliktih v Baru, zato je tudi njega potrpljenje minilo. 

Podatke o dogajanju in vpletenih bodo tako ustvarjalci šova predali policiji, ki bo primer raziskala, medtem ko je produkcijski ekipi že uspelo pomiriti tekmovalce in družinskim članom sporoča, da je z njimi vse v redu.

Kakšen bo epilog tega dramatičnega dogodka? Se bo življenje v šovu uspelo vrniti v ustaljene tirnice? Vse to izveste v naslednjih epizodah resničnostnega šova, ki ga lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu oddaja v živo.

Bar otvoritev Planet TV Kaj vse se je na večer odprtja dogajalo v baru? #video Bar na Planet TV Planet TV Glasujte za svojega najljubšega barovca!
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.

Komentarji

6

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • stranca1 / 15.09.2018. ob 16:44 +2 - 1

  SAMI IDIOTI.

  +2 - 1
 • zemljamogsna / 15.09.2018. ob 13:58 +4 - 3

  Bravo! Dam 10 EUR za odvetnika za tistega k je to naredil. Verjamem, da se saboterji takih šovov nimajo česa bat. Sodnik bo mil, stroške bodo krili njegovi "oboževalci". Tip je zmagovalec letošnjega bara! Zgodba zaključena.

  +4 - 3
 • mare1962 / 15.09.2018. ob 16:06 +2 - 1

  Zaigrano po scenariju.

  +2 - 1
delitve: 97
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin