SiolNET. Planet TV Bar
1,96

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Obupani Gregor se je obregnil ob Mateja: Tak organizator je lahko vsak! #video

1,96

termometer

Bar na Planet TV

Gregor v zadnjih dneh vse bolj obupuje in razmišlja, da bi zapustil šov. V pogovoru z dekletom, ki ga je želelo potolažiti in prepričati, naj vztraja, je potarnal, da v organizacijo dogodkov in v lokal vloži veliko več truda kot drugi.

Bar na Planet TV Planet TV Gregor obupuje in želi domov #video

Gregor je prepričan, da proti sotekmovalcem nima realnih možnosti za zmago. Prepričan je, da gledalci ne opazijo njegovega truda, saj preveč pozornosti nase z raznimi dejanji, ki niso preveč povezana z gostinstvom, prevzamejo preostali barovci.

Dvaintridesetletnik je nato izpostavil še Mateja, ki se po njegovem mnenju ves čas pretirano hvali, koliko dogodkov je organiziral v Baru in kako močno se trudi za dobrobit lokala, pozabi pa povedati, da vse to zanj organizirajo njegovi podporniki. Njemu ostane le, da pokliče in potrdi dogodek. Ali ima Gregor prav, presodite sami. Več v spodnjem videu.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 22.30 in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu oddaja v živo.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar na Planet TV Planet TV Je Tea nehote priznala, da se z Matejem v Baru predajata strastem? #video Bar na Planet TV Planet TV Tea v solzah: Videla sem te, ko si se poljubljal z drugo! #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 68
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin