SiolNET. Planet TV Bar
2,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Novi barovec Katarini: Šel sem skozi podobno preizkušnjo kot ti #video

2,07

termometer

Bar na Planet TV |  | Foto:

Novi barovec se je hitro privadil na bivanje v šovu in že po nekaj urah je postalo jasno, da se bo dobro razumel s Katarino, veliko slabše pa z Marušo. Med njim in povratnico v šov namreč že prihaja do prvih nesoglasij.

Bar na Planet TV Planet TV Namesto Oksane v šov nov tekmovalec #video

Barovca, ki je prišel namesto Oksane, ki je morala šov nepričakovano zapustiti, se je ob njegovem prihodu najbolj razveselila Katarina. Prepričana je, da bo velika okrepitev v ekipi novoselcev, v katero se je sama preselila v sobotni oddaji v živo.

Sta pa Katarina in novi barovec že načela tudi bolj osebne teme. V pogovoru v kadilnici ji je razkril, da je v življenju šel že skozi veliko travmatičnih preizkušenj, da njegovi odnosi z očetom niso najboljši in da je njegova družina šla skozi podobno zgodbo kot Katarinina. O težki finančni situaciji v družini je Katarina spregovorila prejšnji teden.

Bar - Katarina jok Planet TV Katarina v solzah: Družina Kosem po kavarni še ob stanovanje #video

Na koncu pa je novi tekmovalec v šovu Katarini zaupal še, da je že zaškripalo med njim in Marušo. Prepričan je, da Maruša govori eno, dela pa drugo. Več v spodnjem videu.

Resničnostni šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 22.30 na Planetu. Vsako soboto si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali pa postanete del občinstva v Baru na Kongresnem trgu 3. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar Planet TV ŠOK: Katarina k novoselcem, v šov se je vrnila Maruša #foto Bar Planet TV Finalni teden borbe med novimi in starimi barovci #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 33
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin