Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
21. 7. 2018,
12.23

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,69

Natisni članek

Bar resničnostni šov Bar Bar na Planet TV avdicija

Sobota, 21. 7. 2018, 12.23

5 let, 9 mesecev

Na avdiciji za Bar na Štajerskem tekle tudi solze #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,69
Bar 2018 - avdicija Maribor | Foto Matjaž Vertuš

Foto: Matjaž Vertuš

Tretji dan avdicij za resničnostni šov Bar se je dogajanje preselilo v štajersko prestolnico, v Maribor. V tamkajšnjem Cineplexxu se je zbralo nekoliko več deklet kot fantov, štiričlanska komisija pa je dobila novega člana, in sicer nekdanjega Barovca, Emija Nikočevića.

Če bi se tudi vi radi prišli predstavit komisiji in preizkusit svojo srečo, še ni prepozno. Jutri ste med 10. in 16. uro vabljeni v Cineplexx Celje!
Bar 2018 - avdicija Koper
Trendi Poglejte, kako je bilo na prvi avdiciji resničnostnega šova Bar! #video #foto
Bar 2018 - avdicija Ljubljana
Planet TV Preverite, kakšne izzive je treba prestati na avdiciji za Bar! #foto #video

Avdicije za novo sezono resničnostnega šova Bar, ki se jeseni vrača na Planet TV, so v polnem teku. Po Kopru in Ljubljani, kjer se je štiričlanski komisiji predstavilo veliko obetavnih kandidatov, se ta vikend 'Bar karavana' mudi na Štajerskem. Danes je avdicija potekala v Mariboru, v Cineplexxu, psihoterapevtko dr. Veroniko Podgoršek pa je kot član komisije na Štajerskem zamenjal tekmovalec prve sezone Bara na Planet TV Emi Nikočević. "Nikoli še nisem bil v takšni vlogi. Enkrat sem sicer sedel v žirijo za izbor mistra Slovenije, ampak to je nekaj povsem drugega," pove Emi in dodaja, da nanj največji vtis naredijo tisti kandidati, ki tako ali drugače izstopajo in so iskreni.

V spodnji fotogaleriji si oglejte nekaj utrinkov z današnje avdicije v Mariboru.

Fotogalerija
1 / 18

Poleg Emija pa tako kot vse dni do zdaj o tem, kdo bo dobil priložnost vstopiti v resničnostni šov Bar, odločajo še kreativna producentka Lili Rodošek, glavni producent resničnostnega šova Nemanja Mićić in direktor produkcije na Planet TV Sven Begović. Stalna "komisijska trojica" si je edina, da so se vse tri avdicije do zdaj izkazale za zelo pestre in zanimive ter da je pred njimi zelo težka naloga, saj bo treba kmalu iz množice kandidatov, ki so se prijavili in prišli v živo predstavit na avdicije, izbrati tistih nekaj, ki bodo nato vstopili v šov.

Planet TV ZADNJA PRILOŽNOST! Pridi na avdicijo in si pribori mesto v Baru!
Veronika Podgoršek.
Trendi Kaj o kandidatih za Bar pravi priljubljena psihoterapevtka? #video

Je glede na regije opaziti razlike med prijavljenimi kandidati? Komisija pravi, da pravzaprav ne, le na Štajerskem se je prišlo v živo predstavit nekoliko več deklet kot fantov. Poleg tega jih ima nekaj res ganljive življenjske zgodbe, zato je tudi pritekla kakšna solzica.

Več boste izvedeli v ponedeljek v video reportaži z vseh štirih avdicij v oddaji Poletni Dan., ki bo na sporedu ob 17.25 na Planet TV.
Vsi, ki bi radi ujeli še zadnji vlak za prijavo v resničnostni šov Bar, nikar ne oklevajte! Pridite jutri med 10. in 16. uro v Cineplexx Celje.
Ne spreglejte