SiolNET. Planet TV Bar
2,35

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Maruša v jok, v Baru izbruhnil vsesplošni prepir! #video

2,35

termometer

Bar na Planet TV

V večernih urah je v stanovanje barovcev pridrvel razjarjeni Emi in vodji opozoril, da so stvari Maruši in Katarini ušle izpod nadzora. Nastala je prava drama in vsi barovci so morali odhiteti na pomoč v lokal.

Bar na Planet TV Planet TV Barovci bodo z vašo pomočjo pomagali otrokom in živalim # video #dobrodelnost

Večerno izmeno v baru sta delali Katarina in Maruša, kmalu pa sami dela nista več obvladovali. To je opazil menedžer bara Emi, ki je krivdo zvalil na vodji. Po njegovem mnenju bi morali takoj poklicati na pomoč še koga od barovcev.

Ko sta se vodji Tea in Anja odpravili pogledat v lokal, pa jima ni bilo jasno, zakaj je prišlo do takšne drame, zaradi katere je Maruša celo jokala. Maruša je nato potožila Tei, da Katarina ne dela, da je opita in da sama ne more shajati s posodo, za katero se Katarina ne zmeni. Ko sta vodji hoteli razčistiti s Katarino, pa je ta vso krivdo zvalila na Marušo. 

Več o drami v Baru v spodnjem videu.

Kako se je vse skupaj končalo, pa v nocojšnji oddaji Bar ob 21. uri na Planetu.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu izločilna oddaja v živo. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet. 
bar Planet TV Nova barovka na družbenih omrežjih nič kaj sramežljiva #foto Bar na Planet TV Planet TV Jok v Baru: Noemi spet na vročem stolu! #video Bar - kondomi Planet TV Barovci nataknili kondome in noreli po stanovanju #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 29
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin