SiolNET. Planet TV Bar
2,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Jok v Baru: Noemi spet na vročem stolu! #video

2,13

termometer

Bar na Planet TV

V resničnostnem šovu Bar so se odvile še ene nominacije, ki pomenile šok za vse prisotne. Kristian je namreč s svojo odločitvijo na drugi stol namreč posadil tekmovalca, ki ga tam ni nihče niti malo ni pričakoval.

Za nami je še četrto podeljevanje plusov in minusov. Potem ko je Noemi prejšnji teden sedela na drugem vročem stolu, bo to soboto morala sesti na prvega. Sotekmovalci so njeno pomanjkljivo zavzetost pri delu v lokalu namreč  nagradili s kar petimi minusi.

Bar Planet TV Izpadli barovec Erik ekskluzivno o skupnih prizorih z Jasmino! #intervju #video

In če ji prejšnji teden na vročih stolih Erik ni pomenil resne konkurence, saj si je domov želel tudi sam, bo tokrat Noemijina naloga nekoliko težja. Nasproti ji bo namreč sedel Sandi, za katerega največ barovcev meni, da si prav on najbolj zasluži končno zmago v šovu.

Odločitev Kristiana, ki je prejel največ plusov, da na vroči stol posadi prav Sandija, je bila veliko presenečenje za vse tekmovalce in tudi Emija. Kristian je pri tem priznal, da se je za to odločil tudi nekoliko taktično, saj se bo na tako znebil vsaj enega tekmeca z veliko podporo med gledalci.

To potezo mu je najbolj zamerila Noemijina največja zaveznica Katarina, ki je ob tem celo zajokala in Noemi povedala, da se gre Kristian zelo umazano igro in da upa, da se mu bo ta poteza maščevala.

Po drugi strani pa mu te odločitve ni zameril Sandi, ki se zaveda, da so se že začela taktiziranja med tekmovalci, kar je po njegovem mnenju prav, a da se vsako taktiziranje lahko zelo hitro maščuje.

Bar na Planet TV

Kako glasovati za barovca, ki naj ostane v Baru?

O tem, kdo od dvojice na vročih stolih bo ostal v Baru, bodo odločali gledalci z glasovanjem. Za svojega favorita lahko glasujete na enega od načinov, predstavljenih spodaj.

1. Noemi (Če želite, da v Baru ostane Noemi, glasujte za številko 1.)

2. Sandi (Če želite, da v Baru ostane Sandi, glasujte za številko 2.)

Glasovanje prek USSD, 090 in SMS:

  •  USSD-uporabnik v mobilni telefon vtipka *383*1# kliči ali *383*2# kliči.
  •  090-uporabnik prek stacionarnega telefona pokliče 090 55 01 ali 090 55 02.
  • SMS-uporabnik posreduje SMS s ključno besedo BAR in št. kandidata na 4411, torej BAR 1 ali BAR 2 na 4411.

Cena glasovanja je 1,99 evra z DDV.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu izločilna oddaja v živo. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar na Planet TV Planet TV Barovci bodo z vašo pomočjo pomagali otrokom in živalim # video #dobrodelnost Bar - kondomi Planet TV Barovci nataknili kondome in noreli po stanovanju #video Bar - Noemi oprsje Planet TV Barovka razkrila: Imam umetno oprsje, a po posegu so se pojavile težave #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 93
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin