SiolNET. Planet TV Bar
0,14

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Barovci bodo z vašo pomočjo pomagali otrokom in živalim # video #dobrodelnost

0,14

termometer

Bar na Planet TV

Bar bo v tem tednu poln dobrodelnih akcij. Dobrodelen bo izziv, barovci bodo deset odstotkov od prometa darovali v dobrodelne namene, ekipi barovcev pa sta izbrali dobrodelni organizaciji, za kateri bosta na četrtkovi zabavi v Baru zbirali sredstva. Pomagate pa lahko tudi vi.

Barovce je včeraj razveselila novica, da bodo v tem tednu dobrodelni. Teina ekipa se je odločila, da bo pomagala otrokom - sodelovali bodo z organizacijo Anina zvezdica, Anjina ekipa pa živalim v zavetišču za živali Gmajnice. Ekipi bosta tako na četrtkovi zabavi v Baru zbirali prispevke za obe organizaciji.

Bar Planet TV Barovci bodo dobrodelni!

Pomagate lahko tudi vi!

Če bi tudi vi radi pomagali, lahko pridete v četrtek zvečer v Bar na zabavo in s tem pomagate pomoči potrebnim. Če želite pomagati otrokom iz Anine zvezdice, lahko do četrtka zvečer v Bar prinesete hrano z daljšim rokom trajanja, vsakega vašega prispevka pa bodo vesele tudi živali iz zavetišča Gmajnice. Več v videu spodaj.

Ne bodo pa barovci dobrodelni samo v četrtek. Deset odstotkov od celotedenskega prometa v Baru bodo barovci podarili projektu Podari malico, eden od barovcev, ki bo izglasovan na spletni strani Bara, se bo odpravil na dobrodelni izziv, ekipi pa bosta v stanovanju in tudi v lokalu zbirali zamaške, pri čemer vam ljubši ekipi lahko izdatno pomagate tudi vi.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu izločilna oddaja v živo. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet. 

 

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • avtobusar / 11.10.2018. ob 15:51 0 0

    "Barovci" niso sposobni pomagati niti samim sebi, sicer nebi tam zapravljali dragocenega časa.

    0 0
delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin