SiolNET. Planet TV Bar
0,93

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Barovci bodo dobrodelni!

0,93

termometer

Bar
Foto: Ana Kovač

Zdaj ko so zdrahe v stanovanju mimo in ko njihovega nočnega spanca nihče več ne krati s posteljnimi vragolijami, so se tekmovalci lahko osredotočili na delo v lokalu. V prihodnjih dneh pa se bodo znašli pred še eno nadvse pomembno nalogo: postali bodo dobrodelni.

Resničnostni šov Bar dobiva dobrodelno noto. V tednu, ki je pred nami, se bodo barovci še posebej trudili napolniti bar in vanj privabiti čim več obiskovalcev, saj bodo nato po enem tednu deset odstotkov od vsega zaslužka namenili v dobrodelne namene. Kam oziroma komu natanko bo šel denar, bo razkrito v eni od epizod čez teden dni. Zato ste v prihodnjih dneh vsi vljudno vabljeni na Kongresni trg 3, saj boste tako tudi sami prispevali k dobremu delu.

A to še zdaleč ni vse. Gledalci in bralci lahko s sodelovanjem v spodnji anketi izberete enega tekmovalca, ki bo dobil še dodatno dobrodelno nalogo.

Glasujete lahko vse do srede zjutraj, zmagovalca dobrodelnega izziva bo nato Barov menedžer Emi razkril še isti dan, kar boste lahko gledalci videli v četrtkovi epizodi Bara.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu izločilna oddaja v živo. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet. 
Bar Planet TV Barovci šokirani: V šov vstopila Anja, izstopil pa Erik #foto Bar Planet TV Zdaj imate priložnost, da barovce zaslišite o vseh perečih zadevah!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 38
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin