SiolNET. Planet TV Bar
8,82

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Nova barovka na družbenih omrežjih nič kaj sramežljiva #foto

8,82

termometer

bar

Barovka Anja ni prav nič sramežljivo dekle, kar lahko opazimo že na njenem profilu na Instagramu.

Novopečena barovka Anja zase pravi, da je zelo družabno dekle, v Bar pa se je prijavila predvsem zaradi slave. In to je opaziti tudi na njenih družbenih omrežjih.

bar Svetlolaska redno objavlja svoje fotografije z izletov, največ pa jih je posnetih ob morski obali. Ena od bolj razgaljenih slik je nastala tudi pri njej doma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anjaaaniaaa (@anjaaniaa) on

Sicer pa je s svojim videzom takoj ob vstopu v šov presenetila tudi moški del barovcev, predvsem Kristiana in Mateja, ki pa sta bila toliko manj kot nad njenim videzom navdušena nad tem, kar je povedala v pogovoru z voditeljico oddaje Jasno Kuljaj ob vselitvi v šov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anjaaaniaaa (@anjaaniaa) on

Enaindvajsetletnica se je tako ob bok postavila barovski staroselki Noemi, ki je svoje obline prav tako postavila na ogled vsem sledilcem na Instagramu.

Noemi Instagram Planet TV Tako zapeljiva je ena od tekmovalk letošnjega Bara #foto #video Bar Planet TV Anja: Zlagala sem se, da sem neumna! #video Bar Planet TV Ali tekmovalci ne marajo nove barovke Anje? #video
Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu izločilna oddaja v živo. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet. 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 48
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin