SiolNET. Planet TV Bar
1,85

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Bar zapušča Gregor, Matej in Sandi vstopata v finale #foto

1,85

termometer

Resničnostni šov  Bar je zapustil Gregor, tedenska zmagovalca izzivov pa sta postala Matej in Sandi, ki sta si z imuniteto prislužila tudi prvi vstopnici za finalni teden.

"Lomili so se karakterji, ljubezen je bila na preizkušnji" sta uvod v sobotno oddajo napovedala voditelja Bara Jasna Kuljaj in Domen Kumer. Prva sta bila na tapeti Matej in Tea, ki sta se ta teden zapletla v prepire zaradi ljubosumja. "Pomislila sem na najhujše, a se ni zgodilo nič. Splet okoliščin in pijača, sta bila kombinacija, ki je pripeljala do napačne interpretacije dogodkov" je povedala Tea.

BAR oddaja v živo | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

Golobčka pa sta morala pojasniti tudi svoje poglede na zadnje nominacije, kjer je Matej Teo postavil na vroči stol. "Ko sem ji dal imuniteto se o tem ni govorilo, zdaj pa je cel halo, ker sem se pač tako odločil," je povedal Grosupeljčan. Sicer pa so Tei družbo na vročih stolih delali še Gregor, Sandi in Katarina. Prav slednja pa je tudi rekorderka, saj bila na mestu, kjer gledalci odločajo o njeni usodi, že šestič.

BAR oddaja v živo | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

Tekom oddaje smo se spomnili tudi številnih nalog in izzivov, ki so jih imeli barovci skozi teden. V medsebojnedm poznavanju sta zanimivo zmagali Tea in Katarina, čeprav dekleti še nedolgo tega nista bili v najboljših odnosih. Prav tako pa sta se odlično odrezali tudi v nalogi, kjer so morali tekmovalci mimoidoče prepričati, da namesto njih stopijo za šank in pripravijo koktajl po njihovih navodilih.

BAR oddaja v živo | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

A nalog ni bilo konec niti tokratni sobotni večer. Tekmovalci so odgovarjali na vprašanja povezana z Barom, največ prahu pa je dvignilo vprašanje, koliko barovcev od vseh, ki so bili del Bara od samega začetka, je imelo spolne odnose tekom resničnostnega šova. Poleg vsem vidnega odnosa Žige in Lare, je Tea vštela tudi svoj odnos z Matejem, medtem ko je le ta dogajanje zanikal.

BAR oddaja v živo | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

Ne glede na vse sta po koncu tedna v seštevku vseh izzivov zmagala Sandi in Matej, ki sta si z zmago pridobila imuniteto in vstopnico do finala. "Ostajava brez besed. Kaj lepšega si ne bi mogla želeti. Dala sva vse od sebe in na koncu vendarle zmagala, kljub temu, da nama na začetku v izzivih ni dobro kazalo," sta povedala navdušeno. Drugo mesto sta si prislužili Tea in Katarina, ki na naslednjih nominacijah dobita dodatni plus, tretja sta bila Nika in Srečko, ki bosta za to prejela en minus, najslabše pa sta se odrezala Kiki in Gregor, ki bosta prhodnje nominacije pričela z dvema minusoma.

BAR oddaja v živo | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

Teden so zaznamovale tudi krize nekaterih tekmovalcev, tako Gregorju kot Srečku pa je s pogovorom pomagal Sandi, ki si je s tem pridobil naziv najbolj motivacijskega barovca, za kar je prejel zahvale sotekmovalcev. Sandi je bil zato vidno ganjen, ko pa ga je Jasna povprašala o tem, kdo je njemu v težkih časih življenja najbolj stal ob strani, je povedal, da je bila to sestra in ob tem potočil tudi nekaj solz.

BAR oddaja v živo | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

Napetost je bila pdo samega konca prisotna predvsem med barovci na vročih stolih. "V Baru sem preživel 110 dni, zmago privoščim Sandiju, sicer pa sem hvaležen za vse kar sem doživel," je povedal Gregor ob slovesu. V prihodnjem tednu se bodo barovci pomerili v pevsko plesnem izzivu. V prvi skupini bodo Matej, Katarina in Srečko, ki bodo pripravili točko na sladbo Beyonce. V drugi skupini pa se bodo ob skladbi Michaela Jacksona predstavili Sandi, Tea, Kiristian, Nika.

Bar Planet TV Nocoj bomo končno izvedeli, ali se je Matej res poljubljal z drugo Bar na Planet TV Planet TV Srečko psihično povsem na tleh #video Bar na Planet TV Planet TV Tea zaradi Mateja pristala na vročem stolu: med golobčkoma napeto #video
Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 22.30 in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu oddaja v živo.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 300
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin