SiolNET. Planet TV Bar
1,95

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Katarina morala zaradi družinskega spora prekiniti ljubezensko zvezo #video

1,95

termometer

Bar na Planet TV

Večina barovcev se je že odpravila spat, ko sta Katarina in Nika v kadilnici načeli temo o njunih ljubezenskih zvezah. Katarina je razkrila, da je prvo resno zvezo morala prekiniti, ker sta bili družini sprti, v drugi pa jo je fant prevaral, vseeno pa ga še vedno ni prebolela.

Ko je Katarina začela govoriti o tem, kakšne težave je imela v prvi resni ljubezenski zvezi, ker sta bili družini sprti, je Nika hitro v šali pripomnila, da to zelo spominja na romantično zgodbo o Romeu in Juliji.

Katarina se je strinjala, nato pa začela razlagati še o svoji drugi zvezi, kjer je po štirih skupnih letih doživela bridko razočaranje, saj jo je fant prevaral. Zvezo je zaradi tega prekinila, vseeno pa priznala, da po dveh letih fanta še vedno ni prebolela. Več v videu spodaj.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 22.30 in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu oddaja v živo.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar na Planet TV Planet TV Barovski inšpektor Tomaž Jeraj obljublja: Še se bom vrnil Bar na Planet TV Planet TV Tea naskočila Mateja in sprostila njegovo napetost #video Bar na Planet TV Planet TV Tea ima dovolj! Bo romance z Matejem kmalu konec? #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 12
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin