SiolNET. Planet TV Bar
2,35

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Tea ima dovolj! Bo romance z Matejem kmalu konec? #video

2,35

termometer

Bar na Planet TV

Tea in Matej se ob vsaki priložnosti rada stisneta in se trudita čim več časa preživeti skupaj. Vseeno pa Teo močno moti Matejevo vedenje. Razkrila je, da bo hitro zaključila z njim, če s tem ne bo nehal.

Tea je opazila, da Matej zelo uživa, ko mu jo uspe pripraviti do tega, da postane ljubosumna. Godi mu, da se okoli njega vedno vrtijo punce in ga poskušajo zapeljati, medtem pa on preverja, kako se na to odziva Tea.

Toda Tei je dovolj tovrstnega Matejevega vedenja in povedala je, da tega prav dolgo ne bo prenašala. V podobni situaciji, ko je imela občutek, da mora za fantovo pozornost nenehno tekmovati z drugimi dekleti, je bila že v prejšnji zvezi, zato si tega ne želi več. Matej mora s tem prenehati ali pa bo sama vse skupaj po hitrem postopku zaključila, je še dodala. Več v videu.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 22.30. V soboto bo oddaja v živo na sporedu ob 22.15.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
bar Planet TV Preizkušnja za barovce: Zvezali so jih! #video Bar - Tomaž Planet TV Tomaž razkriva, kaj si misli o barovcih #video bar Planet TV Komu najbolj privoščite obstanek v šovu? #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 109
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin