SiolNET. Planet TV Bar
1,47

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar

Gašper: Kmalu ne bom več zmogel ohranjati mirnih živcev z njim! #video

1,47

termometer

tadej bar

Vedno znova razlagati eno in isto stvar je barovce že dodobra izčrpalo, zato se najraje s Tadejem sploh ne bi več ukvarjali. Gašper, Nika in Vid ga imajo več kot očitno že vrh glave.

Trio se v kadilnici med pogovorom s Tadejem ni mogel odločiti, ali naj se smejijo ali naj bodo jezni ali naj zadevo vzamejo resno. Tadeju namreč merilne osnove pri točenju pijač delajo hude preglavice. Vid se jezi, ker je očitno, da se je številke naučil na pamet, v resnici jih pa ne razume, Nika mu poskuša v smehu razložiti, da naj se nauči sprejeti kritiko, Gašper pa počasi dviguje roke.

bar tadej Planet TV Tadeju kljub opravičilom preostali ne popuščajo #video

Včeraj mu je namreč več kot eno uro in pol razlagal osnovne merske enote in mu pomagal pri učenju pripravljanja pijač in koktajlov. Tadeju največje preglavice povzroča vrstni red dodajanja pijač in nerazumevanje količin, sam pa misli, da ga tekmovalci kritizirajo zaradi njega kot osebe, čeprav so mu že velikokrat povedali, da ni slab človek. A Tadej se ne da. Poglejte v videu.

Seveda je do burnejših reakcij tudi prišlo, vključili so se še drugi tekmovalci in stvar poskušali razrešiti. Ali so jo rešili ali dodatno zapletli, pa si poglejte nocoj v oddaji Bar ob 22:30 na Planetu. 
  Bar Planet TV Barovec Tadej: Ne vem, kako naj se oddolžim #video Bar - besen Srečko Planet TV Besen izbruh v Baru: Srečko zaradi Tadeja povsem izgubil živce #video Bar - Gašper in Tadej Planet TV Gašper objokanemu Tadeju: Srečko bo šel preverjat tvojo zgodovino #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 22
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin