SiolNET. Planet TV Bar
0,47

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar

Danes v Baru Halloween žur z Mirom Todosovskim

0,47

termometer

bar |  | Foto:

Danes po oddaji v živo bo Bar odprl vrata za vse obiskovalce in na oder povabil Mira Todosovskega, ki obljublja veliko zabavo. Tekmovalci bodo našemljeni, lahko pa si tudi ti in si prislužiš še nagrado za najboljšo masko.

Miro Todosovski, nekdanji član skupine Pop Design, bo v Baru popestril današnji večer. Kot pravi, se vsakega nastopa izredno veseli in živi za oder. Obljublja obilo jugoslovanskih pop in rock pesmi ter energičen nastop za tiste, ki ga že poznajo, in seveda za tiste, ki bi ga še radi spoznali.

Prejšnjega nastopa v Baru se spominja kot zelo pozitivnega, zato tudi tokrat upa na takšno energijo in takšen odziv, kot ga je doživel v prejšnji sezoni. Upa, da bodo ljudje pripravljeni na zabavo in se našemili, sam pa našemljenost prepušča občutku.

"Zabava bo trajala tako dolgo, kot bodo želeli. Če bi me hoteli ustaviti prej, pa jim zagotovo ne bi uspelo," v šali pove Miro in poudari, da pričakuje sproščeno občinstvo, za katero se bo zelo potrudil, da vsaj za en večer pozabi na vse skrbi.

Resničnostni šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 21. uri, vsako soboto pa si poglejte oddajo v živo ob 20. uri na Planetu.
Bar Planet TV Postanite del občinstva sobotne oddaje v živo #foto BAR oddaja v živo Planet TV Pozor: Bar na Planetu ob drugi uri!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 14
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin