SiolNET. Planet TV Bar
0,87

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar

Postanite del občinstva sobotne oddaje v živo #foto

0,87

termometer

Bar |  | Foto: Ana Kovač
Foto: Ana Kovač

Če ste si od nekdaj želeli doživeti adrenalin ob ustvarjanju oddaj v živo na lastni koži, imate zdaj edinstveno priložnost. Že to soboto ste lahko del občinstva v oddaji Bar, ki jo bosta vodila Jasna Kuljaj in Domen Kumer. 

Barovci na snemanje sobotne oddaje v živo vabijo tudi obiskovalce.  Pridružite se jim lahko tudi vi. Imeli boste edinstveno priložnost, da pobližje spoznate barovce, z aplavzi nagradite tekmovalce in jim pokažete, da jih podpirate.

Bar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač Za sobotne oddaje v živo si lahko rezervirate tudi mizo, pogojev za rezervacije miz ni. Vse, kar morate storiti, je, da rezervacijo pravočasno sporočite na elektronski naslov manager@bar-planet.si.

Vrata lokala na Kongresnem trgu 3 so odprta vsako soboto ob 20. uri tudi za občinstvo. A ker se takrat oddaja v živo že začenja in morate biti vsi, tako voditelja in tekmovalci kot tudi obiskovalci na svojih mestih, bodite v Baru vsaj pol ure prej.
Bar Planet TV Kdo je po vašem mnenju najbolj razgledan barovec? #anketa bar Planet TV Sandi zanikal svoje dekle, zdaj ga je obiskalo v Baru #video Bar Planet TV Nova barovca Nika in Gašper bosta vodji ekip #foto

 

 

delitve: 53
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin