Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
27. 10. 2018,
18.00

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,81

Natisni članek

Bar na Planet TV Planet TV

Sobota, 27. 10. 2018, 18.00

5 let, 6 mesecev

Bar na Planet TV

Nova barovca Nika in Gašper bosta vodji ekip #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,81
Bar | Foto Ana Kovač

Foto: Ana Kovač

V Baru so se zgodile spremembe, ki bodo močno vplivale na nadaljnje dogajanje v resničnostnem šovu. Barovcem sta se pridružila nova tekmovalca Gašper in Nika, ki bosta v njunem prvem tednu vodji ekip. Tekmovalce je razveselila še novica, da tudi prihodnjo soboto ne bo vročih stolov.

Zgodilo se je, kar so barovci pričakovali cel teden. Pridružila sta se jim tekmovalca, ki se bosta vmešala v bitko za 50 tisoč evrov. Večina barovcev je mnenja, da bosta dodatna dva para rok pri delu v lokalu vsekakor prav prišla, jih pa po drugi strani skrbi, kako močno konkurenco bosta predstavljala.

Bar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač  Vroče pa je bilo še pred prihodom novih tekmovalcev. Ker barovce po nekaj tednih v šovu že pošteno razganja in tišči v hlačah, je bila to vsekakor zelo zanimiva tema za nekaj vprašanj. Na tnalu se je pričakovano znašel Matej in njegovo flirtanje s Teo.

Bar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač Matej je podobno kot v primeru z Noemi, kar se jekasneje izkazalo za neresnično, dejal, da sta s Teo samo zelo dobra prijatelja in da med njima ni čustev ali kakršnegakoli fizičnega izkazovanja naklonjenosti. Njegovim besedam je pritrdila tudi Tea.

Kasneje je Matej Jasni priznal še, da je bila njegova zloglasna izjava, da je v šovu že seksal in ob kateri so mnogi pomislili, da je to počel s Teo, samo potegavščina.

Bar na Planet TV
Planet TV Matej seksal v Baru #video

Gašper in Nika. | Foto: Ana Kovač Gašper in Nika. Foto: Ana Kovač

To sta nova barovca Nika in Gašper

Najpomembnejši dogodek večera pa je bil vsekakor prihod novih dveh barovcev. Več o Niki in Gašperju pa izveste v nadaljevanju.

Nika Breznikar, 24 let, Koper

24-letna Nika je samska in pravi, da se gre v Bar predvsem zabavat. V gostinstvu dela že 7 let in je velika poznavalka vin. Bila je tudi Vinska kraljica Istre za leto 2015/16.

V življenju ji je bilo najtežje, ko se je morala zaradi poškodbe odreči svoji največji strasti plesu. Če ji v šovu uspe zmagati, se bo najprej odpravila na Kubo, potem pa bi rada odprla svojo vinoteko.

Nika Breznikar | Foto: Nika Breznikar

Gašper Hrnčič, 35 let, Ljubljana

Gašper je 35-letni ekonomist, ki dela kot turistični vodič. Trenutno je samski, je pa bil do pred kratkim v kar 10-letni ljubezenski zvezi. Rad smuča, deska in hodi na bowling, njegova največja strast pa je ples. Kot plesalec je nastopil tudi v več videospotih, med drugim v videospotih glasbenih skupin Čuki in Mambo Kings.

Čeprav resničnostnega šova Bar do zdaj ni spremljal, z gostinstvom pa se je ukvarjal samo v času študija, upa, da mu bo uspelo osvojiti 50 tisoč evrov, s katerimi bi si privoščil nov avtomobil.

Gašper Hrnčič | Foto: Gašper Hrnčič

Nova tekmovalca bosta bitko za 50 tisoč evrov pričela kot vodji. Nika je postala vodja bele ekipe, Gašper pa črne. Med staroselci sta nato izbrala člane svojih ekip. Nikino ekipo bodo tako sestavljali KatrinaTea in Kristian. Gašperjevo pa Sandi, Matej, Gregor in Maruša.

Sta se pa že pred začetkom novega tedna ekipi pomerili v metanju nakoš. Vsak zadet met je pomenil 100 evrov dodatka k tedenskemu prometu ekipe. Bela ekipa si je tako priborila 200 evrov prednosti.

Bar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Tudi prihodnji teden ne bo vročih stolov

Voditelja Jasna Kuljaj in Domen Kumer sta tekmovalcem tik pred koncem oddaje razodela še, da tudi naslednjo soboto vročih stolov ne bo, saj se bosta ekipi v tem tednu merili v prometu. Teden kasneje pa bodo na nominacijah ogroženi člani ekipe, ki se bo slabše odrezala.

Pozor, že od prihodnjega tedna bo resničnostni šov Bar ob spremenjeni uri. Od torka do petka ob 22.30 ter ob sobotah ob 20. uri.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar
Planet TV V Bar prihajajo novi tekmovalci! Kaj si o njih mislijo barovci? #video
Noemi Instagram
Planet TV Se v Bar vrača Noemi? To najbolj vznemirja Teo #video
Ne spreglejte