SiolNET. Planet TV Bar
5,92

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planetu

Se v Bar vrača Noemi? To najbolj vznemirja Teo #video

5,92

termometer

Noemi Instagram |  | Foto: Instagram
Foto: Instagram

Vse od torka, ko so izvedeli, da se jim bodo v kratkem pridružili novi tekmovalci, so barovci na trnih. Ves čas kujejo teorije zarote in ugotavljajo, kdo bi lahko bili prišleki. Medtem ko so nekateri prepričani, da se bodo vselili popolnoma novi ljudje, spet drugi menijo, da bi se lahko vrnili izpadli tekmovalci. Sploh Teo vznemirja misel, da bi se lahko v šov vrnila Noemi.

Videti je, da predvsem Tea veliko premleva možnost o vrnitvi že izpadlih barovcev. Očitno jo najbolj vznemirja misel, da bi se v šov vrnila Noemi, čeprav spet drugi pravijo, da se tisti, ki so sami izredno zapustili šov, zagotovo ne bodo vrnili. Nekako bolj verjetno se jim zdi, da se jim bodo pridružili popolnoma novi tekmovalci, za katere jim je Barov menedžer Emi ob novici, da to soboto zaradi vselitve prišlekov vročih stolov ne bo, namignil, naj jih iščejo med obiskovalci lokala.

Tea pravi, da je vrnitev Noemi ne skrbi, a hkrati veliko premleva prav o tej možnosti. | Foto: Planet TV Tea pravi, da je vrnitev Noemi ne skrbi, a hkrati veliko premleva prav o tej možnosti. Foto: Planet TV

A Tea vendarle premleva možnost vrnitve že izpadlih tekmovalcev. "Da bi se vrnila Noemi, se mi ne zdi pošteno, ker bi vsak od nas z veseljem šel za en teden domov in se potem vrnil," je med drugim povedala.

Več Teinega razmišljanja si oglejte v spodnjem videu, celotnega dogajanja in špekulacij barovcev glede vselitve novih tekmovalcev pa ne zamudite že nocoj v novi epizodi Bara, ki bo na sporedu ob 21. uri na Planetu.

A pozor! Že od prihodnjega tedna bo resničnostni šov Bar predvajan ob spremenjeni uri. Epizode boste lahko na Planetu gledali od torka do petka ob 22.30 ter ob sobotah ob 20. uri.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BaPlanet.
Bar - Nataša Gorenc Planet TV Barovci že navsezgodaj v šoku zaradi nenapovedanega obiska #video BAR oddaja v živo Planet TV Pozor: Bar na Planetu ob drugi uri! Bar na Planet TV Planet TV Vročih stolov ne bo, obeta pa se veliko presenečenje #video Bar Planet TV V Bar prihajajo novi tekmovalci! Kaj si o njih mislijo barovci? #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 170
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin