SiolNET. Planet TV Bar
1,70

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar na Planet TV

Vročih stolov ne bo, obeta pa se veliko presenečenje #video

1,70

termometer

Bar na Planet TV |  | Foto:

Takoj po razglasitvi, da so beli spet ugnali črne po skupnem zaslužku, je bilo znano, da sta na vroči stol tokrat obsojena Sandi in Gregor, saj si je Katarina pridobila imuniteto. A na podeljevanju plusov in minusov se je zgodil nepričakovan preobrat. Kaj v prihodnjih dneh čaka barovce?

V črni ekipi, ki je v skupnem zaslužku spet izgubila proti belim, so ostali le še trije tekmovalci, in sicer Sandi, Gregor in Katarina. In ker si je Katarina na modni reviji priborila imuniteto, sta bila tokrat edina kandidata za vroči stol Gregor in Sandi. Za drugačen razplet bi lahko sicer poskrbela Katarina, če bi svojo imuniteto podarila enemu izmed dvojice, a tega ni bilo pričakovati, saj bi na ta način na vroči stol posadila sebe.

Vsak od barovcev je, kot je že v navadi, sicer podelil svoj plus in minus ter navedel razloge, a formalnemu delu je sledil velik preobrat. Emi je barovcem namreč razkril, da to soboto vročih stolov ne bo. Dodal pa je, da lahko namesto vročih stolov v soboto pričakujejo veliko presenečenje, ki bo korenito spremenilo razmerja moči v Baru. Rekel je, da bodo barovci postali "vroče račke".

Kaj naj bi to pomenilo, so ugibali tudi barovci v spodnjem videu.

Več o preobratu na nominacijah in tem, kakšna presenečenja čakajo barovce v prihodnjih dneh, pa izveste v nocojšnji oddaji Bar.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu izločilna oddaja v živo. POZOR: od 30. oktobra bo Bar na sporedu od torka do petka ob 22.30, ob sobotah pa ostaja na sporedu ob 20. uri.
Bar - Lara in Žiga Planet TV Se romanca barovcev Lare in Žige nadaljuje tudi zunaj? Bar na Planet TV Planet TV Matej seksal v Baru #video Bar na Planet TV Planet TV V Bar prihaja Miran Rudan!

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 57
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin