SiolNET. Planet TV Bar
4,19

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar

Se romanca barovcev Lare in Žige nadaljuje tudi zunaj?

4,19

termometer

Bar - Lara in Žiga |  | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Le kdo bi lahko pozabil Laro in Žigo, barovca, ki sta v Baru poskrbela za prve poljube, ljubimkanje, veselje in zlomljeno srce. Po odhodu iz resničnostnega šova se je Žiga zaobljubil, da jo bo čakal, Lara pa ni bila popolnoma prepričana, kaj si sploh želi. Preverite, kaj pravita zdaj. 

Žiga in Lara sta se, potem ko sta oba zapustila šov, na pijači dobila večkrat. Beseda ob kavi je seveda tekla o prihodnosti in možnostih njunega odnosa. Čeprav je Lara izrazila željo, da bi z Žigo ostala v stiku in da bi bila dobra prijatelja, se Žiga ni strinjal, ker bi težko pozabil na čustva, ki jih goji do nje. 

Žiga sicer pravi, da pretirano razočaran ni, saj ni imel prevelikih pričakovanj. Slišal je, da se je Lara vrnila k svoji stari novi ljubezni. Tega fanta sam pozna že zelo dolgo, ve, da je dober fant, in želi jima veliko sreče v življenju.

Redkobesedna Lara je potrdila, da je v zvezi srečna, ji je pa vseeno žal, da je Žigo izgubila, saj se je nanj precej navezala. 

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu izločilna oddaja v živo. 
Bar na Planet TV Planet TV Matej seksal v Baru #video Bar - Tea in obiskovalec Planet TV Vroča razprava barovke Tee in njenega skrivnostnega obiskovalca #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 154
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin