SiolNET. Novice Volitve 2018
1,18

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Aleš Primc: Smo razočarani, a kljub temu optimistični #video

1,18

termometer

Lista Kangler & Primc - Združena desnica je danes predstavila nekaj kandidatov, ki se potegujejo za poslanski sedež. V svojih programih se zavzemajo za krščanske vrednote, ukrepe za spodbujanje družinskega življenja in pravičnejše pravosodje. Dotaknili so se tudi dogajanja na otroški srčni kardiologiji po napovedi odhodov treh kardiologov.

Video: Planet TV


Predstavnik koalicije Združena desnica Aleš Primc je volivce v kranjski in novomeški volilni enoti, kjer koalicija ne bo mogla kandidirati, pozval, da izberejo SDS ali katero drugo pomladno stranko. "V stranki smo nad odločitvijo sodišča razočarani, a na volitve gledamo z optimizmom," je dejal.

Aleš Primc in Franc Kangler Novice Aleš Primc ne more kandidirati za poslanca

Odločitev ustavnega sodišča, da pritožb Združene desnice ni sprejelo v obravnavo, je v Mariboru komentiral tudi predstavnik Nove ljudske stranke Slovenije Franc Kangler. Ta je presenečen, da sodišče pobude ni obravnavalo vsebinsko, a je hkrati vesel, saj so jim s sprejetjem take odločitve "odprli vrata v Strasbourg".

Aleš Primc in Franc Kangler Novice Analitika: Glasovi Primca in Kanglerja bodo romali k Janši

Združena desnica se bo po besedah Primca, ki se po odločitvi ustavnega sodišča ne more potegovati za poslanski sedež, med drugim zavzemala za večjo rodnost, boljšo preglednost pravosodnega sistema, izboljšanje gospodarskega okolja in vzpostavljanje varnega okolja.

Aleš Primc Novice Primc ne bo mogel kandidirati, vrhovno sodišče zavrnilo pritožbo Združene desnice
Zdravnik Janez Remškar pravi, da se bo kot kandidat Združene desnice zavzemal tudi za spremembo sistema sprejema kandidatov na medicinsko fakulteto, saj so po njihovem mnenju pri izboru premalo upoštevane socialne in empatične veščine. Na področju otroške srčne kardiologije rešitev vidi v stalno prisotnem in dobro izurjenem kardiologu ter preostalem podpornem kadru, od katerega se bodo lahko učili tudi slovenski zdravniki.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin