SiolNET. Novice Svet
1,39

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pakistanska bolničarka ukradla novorojenčka #video

1,39

termometer

V pakistanski regiji Balochistan so zaradi ugrabitve novorojenčice aretirali bolničarko. Medicinska delavka naj bi dojenčico ugrabila z namenom, da bi jo podarila svoji teti, ki v času svojega 17-letnega zakona ni bila zmožna zanositi.

Punčko je iz bolnišnice na jugozahodu države skrivaj pretihotapila takoj po njenem rojstvu. Družinski člani porodnice Jamile Bibi se sprva niso zavedali zločina, saj niso vedeli, da je rodila dvojčici, poroča BBC.

Jamilin svak Abdul Hamid je novinarjem povedal, da je družina po napornem rojstvu prejela le eno šibko punčko in navodilo, naj odidejo domov, saj sta tako mati kakor tudi njena deklica v dobrem zdravstvenem stanju.

Ena od dvojčic je umrla

Bibijeva je bila kljub zagotovilom o dobrem zdravju več dni po porodu ostala neprisebna, novorojenčica, ki jo je vzela s seboj domov, pa zaradi zdravstvenih težav ni preživela. Po nekaj dnevih, ko si je Jamila Bibi končno nekoliko opomogla, je družini razkrila osupljivo novico o manjkajoči dvojčici.

Ugrabljena deklica trenutno še nima imena. Ugrabljena deklica trenutno še nima imena.

Pri ugrabitvi sta sodelovali še dve sodelavki

Svak je takoj po grozovitem razkritju vložil policijsko pritožbo zoper dežurne bolničarke. V teku policijske preiskave je bilo razkrito, da sta glavni osumljenki pri ugrabitvi dvojčice pomagali še dve sodelavki.

Policija je aretirala vse tri vpletene zdravstvene delavke in teto, ki je v tem času skrivala deklico. Dojenčica se je varno vrnila k svoji družini, trenutno pa še ni poimenovana.

rojstvo, porod, dojenček Novice Najprej rodila fantka, mesec dni kasneje še dvojčka

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 7
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin