SiolNET. Novice Svet
2,64

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nenavadno podjetje: dom vam očistijo z malo oblekami ali brez njih

2,64

termometer

Golota, ženska |  Po karanteni v Angliji je povpraševanje za tovrstno čiščenje poskočilo, stranke pa so običajno moški, ki se tako borijo z osamljenostjo, ki jo je povzročila svetovna kriza, je povedala Beltonova. | Foto: Thinkstock
Po karanteni v Angliji je povpraševanje za tovrstno čiščenje poskočilo, stranke pa so običajno moški, ki se tako borijo z osamljenostjo, ki jo je povzročila svetovna kriza, je povedala Beltonova. Foto: Thinkstock

Podjetje Naked Cleaning Company, ki posluje v Angliji, ponuja nenavadne storitve čiščenja doma, njeni delavci pa svoje delo opravljajo z malo oblekami ali brez njih.

Delo opravijo na tri načine: v spodnjem perilu, zgoraj brez in v ekstremni različici – brez oblačil. Delavci opravljajo naloge, kot sta sesanje in pranje, stroški čiščenja pa stanejo od 75 evrov na uro, če so čistilke zgoraj brez ali v spodnjem perilu, oziroma 95 evrov na uro, če hišo očistijo gole.

Golota, ženska Trendi Naša bralka doživela šok: doma naletela na golo čistilko #video Xiao Jianhua Novice Milijarderja obsodili na večletno zaporno kazen

Podjetje namerava storitev razširiti po svetu

Lastnica podjetja, 33-letna Niki Belton, je dejala, da bo podjetje storitve čiščenja začelo ponujati po vsem svetu, saj se je v času pandemije koronavirusa povpraševanje zelo povečalo. Kot je dodala, se storitve opravijo vsaj dva metra od strank, zanje pa se dogovori prek varnega sistema rezervacij. Tako delavci kot stranke morajo skozi vrsto pregledov, preden se strinjajo za opravljeno storitev.

"Podjetju gre dobro, a vedno se najdejo 'spletni troli'. Naši čistilci ne spijo s strankami, ampak zgolj opravljajo svoje delo," je na kritike, da gre za prostitucijo v njenem podjetju, odgovorila Beltonova, povzema Srbija danas.

Nataša Pirc Musar Novice Menjava na vrhu, a nasmeh Pirc Musarjeve ostaja grenak nafta zemeljski plin bencin dizel Avtomoto Rekordni dobički energetskih podjetij: ne le v ZDA, tudi Slovenija ni izjema

V golem čiščenju so videli velik vir zaslužka

Tudi sama se ukvarja s tem poslom, golo čiščenje pa so uvedli letos, potem ko so v tem videli velik vir zaslužka. Po karanteni v Angliji je povpraševanje po njihovih storitvah poskočilo, stranke pa so običajno moški, ki se tako borijo z osamljenostjo, ki jo je povzročila svetovna kriza, je povedala Beltonova.

Kritike v poslu jih ne ustavijo, lastnica pa trdi, da želijo tako opolnomočiti ženske, da imajo rade svoj videz ne glede na starost in število kilogramov. Ta razlaga Beltonove za mnoge še vedno ne upravičuje njihovega nenavadnega posla.

Ruski turist na Krimu Novice Tako se je ukrajinska vojska zahvalila ruskemu turistu

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin