Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 5. 2022,
9.48

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,02

1

Natisni članek

duhovnik deklica vino

Sreda, 4. 5. 2022, 9.48

1 leto, 11 mesecev

Kaj je storila sedemletna deklica, da se ji je smejala vsa cerkev? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,02

1

Pred dnevi je po spletu zaokrožil video sedemletne deklice Brynley iz ameriške zvezne države Južna Dakota, ki ji je bilo malce preveč všeč obhajilno vino. Deklica je postala spletna senzacija, saj si je video ogledalo že več kot 27 milijonov ljudi.

@stefanie_heidebrink My daughter slamming her 1st communion wine 🤣🤣**original sound** DONT take this down again Tiktok!!! 🙄🙄 #likemotherlikedaughter #proudmom #thatsmygirl #allthelaughs #whoops @afvofficial @ellendegeneres @jimmyfallon @abcnews @brittanyaldean @cbsnews @fallontonight @kellyclarksonshow @vancityreynolds @taylorswift @Barstool Sports @Jimmy Kimmel Live ♬ Oh No - Kreepa

V Ameriki je navada, da obhajanci pri obredu spijejo požirek vina. Deklica Brynley pa verjetno ni razumela navodil duhovnika, saj je namesto požirka vina izpraznila kar celoten kelih, preden je duhovniku uspelo, da ji ga je odvzel. Deklica je nasmejala tako duhovnika kot vse prisotne. 

Na TikToku ima že več kot 27 milijonov ogledov

Dogodek je posnela njena mama Stefanie Heidebrink in ga delila na svojem profilu na TikToku. Obstajata dve različici videa, ena s priljubljeno pesmijo in ena z izvirnim zvokom, oba videa skupaj pa imata že več kot 27 milijonov ogledov. 

Pred obredom je bila zelo živčna

Dekličina mama je po dogodku novinarjem povedala, da je deklico vprašala, zakaj ni naredila samo enega požirka. Deklica je odgovorila, da ne ve. Mama jo je vprašala še, ali ji je bil okus vina všeč. Dejala je, da ne. 

Pred obredom je bila deklica zelo živčna, saj ni vedela, koliko vina naj spije. Mama ji je dejala, da ji sploh ni treba narediti požirka in da lahko kelih samo približa ustnicam. Toda deklica se je odločila povsem drugače in s svojim dejanjem nasmejala vso cerkev. 

Mama je medijem povedala še, da so imeli po obhajilu večerjo, na kateri je bila deklica malce bolj zgovorna kot ponavadi. Dodala je: "Tisto noč je res dobro spala."

Pri Črnem Petru
Planet TV Simpatični duhovnik, ki je tudi reševalec #video
nuna
Novice Pri južnih sosedih pijan duhovnik na ulici pretepel redovnico, zgrudila se je na tla
Ne spreglejte