Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 9. 2021,
14.25

Osveženo pred

2 leti, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,84

87

Natisni članek

streljanje Ljubljana policija

Petek, 17. 9. 2021, 14.25

2 leti, 7 mesecev

Streljanje v BTC: ustreljena obležala na tleh, storilec na begu #foto #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,84

87

Nekaj pred drugo popoldne je storilec, ta je še na begu, streljal na dva moška. Streljanje se je zgodilo v ljubljanskem nakupovalnem središču BTC. Po do zdaj zbranih obvestilih policije sta bili dve osebi poškodovani s strelnim orožjem, ena pa zaradi udarca s predmetom. Vse so odpeljali v ljubljanski klinični center, njihovo življenje pa po prvih podatkih ni ogroženo, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Strelski obračun se je zgodil v lokalu Kofi plac pri tržnici BTC. V lokal so vdrli za zdaj neznani moški, vrgli solzivec in začeli streljati na dva mlajša moška, ta pa naj bi odgovorila s streli. 

Po navedbah ene od očividk, ki je bila v času napada v lokalu, je odjeknilo vsaj 20 strelov. Zaradi dogodka so policisti zavarovali osrednji del BTC med tržnico in halo A. Popisujejo vse, ki imajo tam avtomobile, na parkirišču naj bi namreč našli sledi napadalcev. 

Fotogalerija
1 / 9

Neuradno: strelski obračun med člani romske družine

"Okoli 13.40 smo bili obveščeni o dogodku na območju Most, v katerem so bile poškodovane tri osebe. Po do zdaj zbranih obvestilih sta bili dve osebi poškodovani s strelnim orožjem, ena pa zaradi udarca s predmetom. Odpeljali so jih v UKC Ljubljana, njihovo življenje pa po prvih podatkih ni ogroženo," je sporočil Tomaž Tomaževic s Policijske uprave (PU) Ljubljana. 

Po neuradnih podatkih, ki jih je pridobila televizija Planet TV, je šlo za obračun med člani iste romske družine z območja Tomačevega, v ozadju pa naj bi bilo izsiljevanje zaradi domnevnih dolgov.

Ranjena moška sta ležala na tleh in kričala, storilec pa naj bi po pričevanju očividcev pobegnil v belem avtomobilu, pišejo Slovenske novice. 

dimnik trbovlje
Novice Madžarski turist se je huje poškodoval pri plezanju na trboveljski dimnik
Fental
Novice Ekstremna celica slovenskih proticepilcev bi pobijala sodržavljane #video

 

Ne spreglejte