Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 7. 2024,
12.10

Osveženo pred

5 dni, 18 ur

Oglasno sporočilo

Natisni članek

noad potovanje počitnice predplačniška kartica Aircash Mastercard bančna kartica Mastercard PR članek

Sreda, 10. 7. 2024, 12.10

5 dni, 18 ur

To poletje izkoristite prednosti kartice Aircash Mastercard in osvojite brisačo za na plažo!

Oglasno sporočilo

Poletje je čas za avanture, potovanja in ustvarjanje nepozabnih spominov. Ne glede na to, ali načrtujete sproščujoče počitnice na jadranski obali, raziskovanje skritih kotičkov v Evropi ali adrenalinski izlet v hribe, nekaj je gotovo: želite, da bo vaše potovanje čim bolj sproščeno in brez stresa.

Aircash x Mastercard | Foto: Mastercard Foto: Mastercard

Medtem ko berete ta članek, že uživate na zasluženem dopustu ali pa načrtujete (in komaj čakate) tradicionalni poletni pobeg od vsakdanjih obveznosti. Ne glede na to, v katero skupino spadate, je nekaj gotovo – na dopustu si ne želite nepotrebnih skrbi. In kaj povzroča večji glavobol kot denar? Poletje je res zadnji čas v letu, ko bi vas moralo skrbeti, ali si boste privoščili še eno kavo ali koktajl v svoji novi najljubši kavarni ali pa obiskali tisto neodkrito restavracijo, ki vam jo priporočajo domačini – saj si zaslužite vse to (in še veliko več). In prav zato potrebujete zanesljivega partnerja, ki vam bo čim bolj poenostavil finančno poslovanje.

Spakirali ste kovčke, pripravili vse za na pot, nekateri ste že prispeli na izbrano lokacijo, zdaj pa ste se znašli pred dilemo, kako čim bolj poenostaviti vsakodnevno plačevanje. Gotovina je lahko nepraktična in negotova, nošenje večje količine kartic pa samo poveča možnost, da kaj izgubite. Prav zato je predplačniška kartica Aircash Mastercard vaš idealni spremljevalec to poletje. Ne samo da vam olajša vsakodnevne transakcije, nanjo lahko nakažete vnaprej določen znesek za dopust in tako zmanjšate možnost neprijetnih situacij.

Aircash Slovenija | Foto: Enostavna aktivacija brez obiska banke

Predplačniško kartico Aircash Mastercard lahko kupite na številnih prodajnih mestih v Sloveniji, na Hrvaškem, v tujini, pa tudi na spletu v trgovini Amazon. Po preprosti aktivaciji prek aplikacije Aircash, brez papirologije, brez mesečnih stroškov, povezovanja z bančnim računom ali sploh odhoda na banko, je vaša kartica pripravljena na uporabo. Kartico upravljamo prek aplikacije Aircash (denarnica), ki jo lahko polnimo z bančno kartico ali gotovino na več kot 200 tisoč prodajnih mestih v Evropski uniji. Na en račun Aircash lahko povežete do pet kartic, tako lahko v primeru kraje ali izgube kartice prek aplikacije to kartico zaklenete in nato preprosto naprej uporabljate drugo. Kartica Aircash Mastercard je sprejeta po vsem svetu, uporabnikom pa so na voljo različne nagrade, ugodnosti in spodbude, ki jih ponuja Mastercard.

Uporabite jo lahko za vse, kar potrebujete na potovanju – od plačila nastanitve ali spletnega nakupa letalskih vozovnic v fazi načrtovanja potovanja, cestnin ali vozovnic za trajekt med potovanjem do cilja, pa vse do vsakodnevnih transakcij, ko ste na potovanju.

Praktičnost in varnost na prvem mestu

Vsi vemo, kako naporno je nositi gotovino in kartice s seboj na izlete ali koncerte. Ne glede na to, ali ste na obljudeni plaži, se sprehajate po mestu ali uživate v lokalni restavraciji – dovolj je, da imate pri sebi telefon ali pametno uro. Če sodite med tiste turiste, ki ne marajo s seboj nositi gotovine ali kartic, vam kartica Aircash Mastercard, povezana z Apple Pay, omogoča varno, hitro in brezstično plačevanje z enim dotikom mobilnega telefona na napravi POS. Če imate tudi uro Apple Watch, vam telefona iPhone sploh ni treba nositi s seboj, temveč svojo uro preprosto položite na plačilno napravo in lahko ste povsem pomirjeni, saj so vsa vaša plačila dodatno zaščitena s šifriranjem prek Apple Pay.

Odkrijte številne prednosti aplikacije Aircash na potovanjih

Če tega še niste storili, prenesite mobilno aplikacijo Aircash na svoj pametni telefon še danes in odkrijte številne potovalne ugodnosti, ki so oddaljene le en klik. Aplikacija Aircash ponuja preprost način za upravljanje vaših sredstev – v nekaj sekundah po pošiljanju lahko dvignete denar, plačate račune, ENC, parkiranje, kupite avtobusne vozovnice, vozovnice za trajekt ali katamaran. Z aplikacijo Aircash lahko dvigujete gotovino brez bankomata (na vseh kioskih Tiska in iNovin ali na vseh bencinskih servisih INA in Tifon), opravljate pa lahko tudi transakcije v več valutah (kar je popolno za mednarodna potovanja) – in vse to z enim klikom znotraj aplikacije.

Osvojite brisačo za na plažo Aircash!

slovenia_siol_Mobile_rectangle_300x250px_v2 | Foto: Da bo letošnje poletje še lepše, Aircash nagrajuje prvih sto bralcev tega članka, uporabnikov aplikacije Aircash. Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite na tej povezavi in če boste med prvih sto, prejmete brisačo Aircash na svoj naslov. Ne zamudite te ekskluzivne ponudbe in osvojite najbolj zaželen dodatek za na plažo tega poletja!

Začnite svoje potovanje s kartico Aircash Mastercard – vašim idealnim sopotnikom to poletje – še danes!

Naročnik oglasnega sporočila je MASTERCARD. 

Ne spreglejte