SiolNET. Novice Slovenija
0,38

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Telekom Slovenije tudi letos namesto novoletnih voščilnic z donacijo za projekt Botrstvo v Sloveniji

0,38

termometer

donacija, 30. 11. 2016
Foto: Telekom Slovenije

Donacijo v vrednosti 10 tisoč evrov je predsednik uprave Telekoma Slovenije izročil Aniti Ogulin, predsednici Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje in gonilni sili projekta Botrstvo v Sloveniji.

Donacija bo namenjena pokritju stroškov bivanja v dijaških domovih mladim, ki prihajajo iz socialno ogroženih okolij, Telekom Slovenije pa tako nadaljuje dolgoletno tradicijo zavezanosti družbeno odgovornim dejanjem, so še sporočili iz slovenskega nacionalnega telekomunikacijskega operaterja.

Projekt Botrstvo v Sloveniji pomaga že skoraj 4.800 otrokom in mladostnikom na poti do želene izobrazbe in v lepšo prihodnost. "Tega ne bi zmogli brez botrov in donatorjev, ki s finančnimi sredstvi pomagajo, da imajo enake možnosti za zdrav razvoj tudi otroci iz družin v stiski," je ob predaji donacije povedala Anita Ogulin.

Podporniki športa, mladih, kulture, človekoljubnih organizacij …

Telekom Slovenije kot pomemben del svoje strategije in poslovne politike izvaja tudi druga družbeno odgovorna dejanja, ob tem pa si v družbi prizadevajo, da z donacijami dosežejo čim širšo skupino pomoči potrebnih prejemnikov in organizacij.

Tako je podjetje med drugim pokrovitelj slovenskih športnikov, klubov in nacionalnih zvez, projektov za mlade, kot so Bralna značka, Vesela šola in Ekokviz, kulturnih ustanov in dogodkov, kot so Liffe, Cankarjev dom, Lutkovno gledališče Ljubljana in SNG Maribor, ter humanitarnih organizacij, kot so ZPM Ljubljana Moste-Polje, Gasilska zveza Slovenije in Rdeči križ Slovenije, so še pojasnili pri največjem slovenskem telekomunikacijskem operaterju.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin