SiolNET. Novice Slovenija
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Taborniki z naravo k boljšemu človeku

4

termometer

'Z naravo k boljšemu človeku' je slogan tabornikov, ki so se v Ljubljani zbrali na svojem tradicionalnem festivalu, so poročali v oddaji Danes na Planet TV.

Spomine na taborniške dni je z njimi obujal predsednik Borut Pahor in priznal je, da je bil nekoč zaljubljen v svojo vodnico.

Taborniki so bili danes plesno razpoloženi. Z različnimi dejavnostmi na prostem so preživeli čudovit dan - daleč od interneta v pristnejšem socialnem omrežju. Dan je otrokom polepšal tudi predsednik Pahor. Oni pa njemu, saj je prijetno priti med generacijo, ki še ne občuti stiske in stresa, pravi. Pahor: Bil sem zaljubljen v svojo vodnico Zelo kratek čas sem bil tabornik, ker sem bil zaljubljen v svojo vodnico, je povedal Pahor. "Nato me je premagala želja po planinstvu, opravil sem plezalni tečaj in postal eden prvih plezalcev v Sloveniji." Preizkusil se je v taborniških veščinah in se zabaval v nenavadni družbi. Medtem smo na dobrodelnem maratonu, ki je prav tako potekal v Tivoliju, opazili našega voditelja Marka Potrča, otroci pa so nam prav po taborniško pomahali v slovo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin