SiolNET. Novice Slovenija
0,90

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Še en policist pijan sedel za volan #video

0,90

termometer

policija
Foto: STA

Nekdanji komandir kranjske prometne policije in zdajšnji vodja Operativno-komunikacijskega centra Policijske uprave Kranj Jože Pasar naj bi alkoholiziran povzročil prometno nesrečo brez telesnih poškodb. 

pasica

Policija je potrdila, da je bil uslužbenec policije udeležen v prometni nesreči in da je prejel pisno opozorilo pred redno odpovedjo, je poročal spletni portal 24ur.com. Ali gre za Jožeta Pasarja, niso pojasnili.

Lokacija, kjer je imel policist prometno nesrečo. Video: Planet

alkohol promet Avtomoto Vinjeni vozniki: problem so starejše generacije, ne mlajše
 

Kaj o dogodku pravi policija?

Kot so sporočili s policije, so jih 16. februarja zvečer obvestili o prometni nesreči z materialno škodo v kraju Velike Lese. Z zbranimi obvestili in opravljenim ogledom so policisti ugotovili, da se je nesreča zgodila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo voznika osebnega vozila.

Opravljen je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pri vozniku pokazal 0,62 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Zaradi hitrosti je bil vozniku izdan plačilni nalog, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa je bil podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče za prekrške. 

V nesreči je bila udeležena še voznica prav tako osebnega vozila.

Robert Munda Novice Bi moral šef mariborskih policistov po tem, ko je vozil pijan, odstopiti? #Argument
Gre za že tretji letošnji primer pijanega policista, ki je sedel za volan. Na Štajerskem so namreč za volanom vinjenega ujeli vodjo mariborskih kriminalistov Roberta Mundo, v Ljubljani pa se je kriminalist pod vplivom alkohola zaletel v semafor.

Poleg tega so februarja za volanom pijano ustavili tudi murskosoboško tožilko.
Alkoholna pijača - vodka Novice Pijana voznica se je zaletela v oglas za trezno vožnjo

Komentarji

5

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • slomevzha1 / 11.03.2019. ob 11:32 +6 0

  Verjetno so želeli drugim nazorno pokazati, kaj se ne sme delati.

  +6 0
 • dr.justice / 17.05.2019. ob 19:28 +1 0

  Mi se obesimo samo na policaje, oni so grešni kozli. Vsi drugi grešijo, ampak mi sovražimo policista. On je namreč tisti, ki nam napiše kazen (upravičeno), zato rabimo ventil, da sprostimo frustracije.

  +1 0
 • dr.justice / 17.05.2019. ob 19:26 +1 0

  Med nesrečo ni bil v službi, torej je ukor pred prenehanjem delovnega razmerja brezpredmeten. Potemtakem tudi npr. noben učitelj prav nikoli ne bi smel biti pijan, saj daje slab zgled. Cestarji, bi morali imeti najboljšo cesto v naselju, cvetličarji najbolj urejeno hišo, zdravniki vedno pripravljeni brezpogojno pomagati, pravniki tolmačiti pravo in opozarjati na tisto, kar je prav, poklicni šoferji vedno voziti po predpisih...

  +1 0
delitve: 14
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin