SiolNET. Novice Slovenija
3,66

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Samo včeraj prijeli 26 tujcev, a Golob za odstranitev ograje

3,66

termometer

Migranti na Lopati | Število nezakonitih prehodov državne meje strmo narašča.  | Foto: policija
Število nezakonitih prehodov državne meje strmo narašča. Foto: policija

Policisti Policijske uprave (PU) Maribor so v soboto obravnavali več nedovoljenih prehodov meje. Na območju Policijske postaje Gorišnica so tako prijeli 26 tujcev, predvsem državljanov Pakistana in Indije, na območju Policijske postaje postaje Podlehnik pa devet tujcev, večinoma državljanov Bangladeša.

Pri nedovoljenem prehodu državne meje na območju postaje Gorišnica so v soboto prijeli 15 državljanov Pakistana, devet državljanov Indije in njihovega domnevnega vodnika, državljana Turčije. Zadevo še obravnavajo, so danes sporočili s Policijske uprave Maribor.

Ilegalni migranti Novice Število nezakonitih prehodov strmo narašča, Golob napoveduje odstranitev ograje

Na območju postaje Podlehnik so medtem pri nedovoljenem prehodu prijeli osem državljanov Bangladeša in domnevnega vodnika, državljana Poljske. Tudi to zadevo še obravnavajo.

So pa policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Maribor v soboto na območju postaje Gorišnica ločeno prijeli tudi dva državljana Avstrije in dva državljana Nemčije, ki so državno mejo prestopili izven mejnega prehoda. Vsem so izrekli ukrep po zakonu o nadzoru državne meje.

Bihać, streljanje Novice V strelskem obračunu med migranti v BiH en mrtev in en ranjen prometna štajerka tihotapec migrantov pobegnil Novice Prijeli tihotapca migrantov, ki je povzročil smrtno prometno nesrečo #foto nadzor policija vlaki Novice Obsežna akcija: policisti bodo na vlakih iskali migrante, prepovedane droge, orožje in cigarete #foto migranti Novice Zmrznilo 12 migrantov: "Evropa je šibka in brez čustev" migranti nesreča čoln Grčija Paros 25122021 Novice Že tretja nesreča ta teden: v čolnu z migranti umrlo najmanj 16 ljudi

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin