SiolNET. Novice Slovenija
0,89

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Otroški voziček polila s kislino, v vozičkih našli tudi risalne žebljičke

0,89

termometer

slovenska policija
Foto: Siol.net

Mariborski policisti so v sredo obravnavali dve prijavi poškodovanja otroških vozičkov v blokovskem naselju na Borštnikovi ulici v Mariboru. Med drugim naj bi po navedbah stanovalcev ena od sosed s kislino polila otroški voziček, a na srečo pri tem ni bil nihče poškodovan.

slovenska policija Novice 36-letnemu moškemu policija samo letos zasegla deset vozil

Kot je pojasnil predstavnik policijske uprave za odnose z javnostjo Miran Šadl, so policisti Policijske postaje Maribor II v sredo prejeli dve prijavi poškodovanja otroških vozičkov na istem naslovu. Že pred tem so 20. novembra prejeli obvestilo, da naj bi v otroškem vozičku na tem naslovu našli risalne žebljičke.

Policisti vsa omenjena dejanja preiskujejo in o njih zbirajo obvestila, ker pa je preiskava v teku, Šadl za zdaj več informacij ni mogel deliti z javnostjo. Hkrati je vse, ki so bili morda na tem naslovu oškodovani na podoben način oziroma s kakšnim drugim nevarnim dejanjem ali pa bi o teh dejanjih lahko dali koristne informacije, pozval, naj pokličejo na telefon (02) 429 26 00, interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

slovenska policija Novice Policistom grozil s smrtjo in jih napadel

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin