SiolNET. Novice Slovenija
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Poglejte, kako je pedofil padel v zasedo v Ljubljani #video

10

termometer

Samo nekaj minut je trajalo, da je v spletni klepetalnici 35-letni moški iz Nove Gorice sodelavki oddaje Argument, ki se mu je predstavila kot 14-letno dekle, zelo neposredno ponudil srečanje in spolni odnos. Poglejte si, kako je ob prihodu v Ljubljano padel v zasedo.

Ko je voditelj oddaje Mirko Mayer nenadoma prekinil zmenek pedofila z novinarko, je 35-letnik ostal brez besed. Doživel je popolno blokado in šok, šele ko so kamere ugasnile, je spregovoril. Sprenevedal se je, da tega sicer ne počne in da se je v Ljubljano pripeljal zaradi drugih opravkov.

ds Novice Pedofila smo posneli, kako se je pripeljal na seks s 14-letnico #Argument #video

"Gre za tipično sprenevedanje. Pričakovati je, da storilec ne bo priznal svojih namer in da bo našel sto izgovorov, zakaj se mu je to zgodilo," pojasnjuje Katja Bašič, predsednica Združenja proti spolnim zlorabam.

Celotno oddajo Argument, ki je na sporedu vsak četrtek ob 21. uri, si lahko na Planetu ogledate tudi s funkcijo ogled nazaj.

Storilca prijavili policiji

Zanimivo je, da se je storilec tako lahkotno lotil zmenka z mladoletnico, brez kakršnihkoli strahov pred razkritjem. Na podlagi poslanih fotografij so ustvarjalci oddaje njegovo polno ime, datum rojstva in domači naslov izbrskali v 30 minutah. "To je skrb vzbujajoče. Pri nas očitno ni velikih ovir za takšna početja," še pravi Bašičeva. 

Duhovnik Novice Nepredstavljive posledice, s katerimi se spopadajo žrtve pedofilov #video

Pedofila so ustvarjalci oddaje Argument že prijavili policiji.

Klopčič Novice Duhovnik, obsojen pedofilije, opisal trenutek, ki mu je spremenil življenje #Argument

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin