SiolNET. Novice Slovenija
0,44

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Med vzvratno vožnjo povozil peško

0,44

termometer

slovenska policija | Peška je zaradi nesreče utrpela hude poškodbe. | Foto: STA
Peška je zaradi nesreče utrpela hude poškodbe. Foto: STA

Ljubljanski policisti iščejo očividce prometne nesreče, ki se je zgodila v sredo okoli 10. ure na Novih Fužinah. V nesreči sta bila udeležena neznani voznik kombija in peška. Policisti očividce prosijo za informacije o nesreči.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana se je prometna nesreča zgodila, ko je voznik kombija vozil vzvratno po pešpoti in spregledal peško. Voznik in dva sopotnika v kombiju so na kraju peški ponudili pomoč, vendar jo je peška odklonila, vsi pa so s kraja odšli, ne da bi si izmenjali podatke.

Ko je peška kasneje poiskala zdravniško pomoč, so ugotovili, da je huje poškodovana. Zaradi razjasnitve vseh dejstev in okoliščin policisti naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči, in voznika kombija ter njegove sopotnike, da pokličejo na telefonsko številko 113 ali na telefonsko številko policijske postaje Ljubljana Moste 01 586 76 00.

slovenska policija Novice Slovenske ceste vzele še eno življenje slovenska policija Novice Pri vzvratni vožnji s tovornjakom prevozil motoristko, ki je takoj umrla
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin