SiolNET. Novice Slovenija
8,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Lokal išče vandala, ki jim je razbil steklo: "Na kameri se vidi tvoja prelepa barva oči"

8,07

termometer

Na družbenem omrežju Facebook je ljubljanski gostinski lokal Holiday's pub objavil zapis, da ima neznanec, ki jim je na vhodu razbil steklo, na voljo 30 ur, da se jim javi. Zapisali so, da naj se jim razkrije in da se bo za svoje razgrajanje odkupil tako, da jim bo pomagal pri delu.

"Ja lupček no, saj vemo, da je življenje težko, ampak smo še najmanj mi krivi za to. Skratka, ker smo zelo prijazni, ti damo 30 ur časa (ker ravno praznujemo 30. obletnico), da se javiš, ker si se tako lepo nasmehnil kameri, da se vidi še tvoja prelepa barva oči. Imamo veliko posode za pomiti, pa tudi kakšno generalko za narediti, tako da se nam javi in se ob kavi pogovorimo, kakšno delo dobiš," so v hudomušnem zapisu na Facebooku zapisali v Holiday’s pub Ljubljana.

Holidays pub. | Foto: Facebook/Holidays' pub Ljubljana Foto: Facebook/Holidays' pub Ljubljana

Nika Kovač, Branko Grims Novice Policija: Našli smo napadalca na Niko Kovač

Nepridiprav je okno razbil danes zjutraj, so povedali za N1, ob tem pa predvidevajo, da je šlo za dejanje poškodovanja lastnine, ne poskus vloma, saj v gostinskem obratu ni bilo nič ukradenega. Posnetke kamer so posredovali policiji in potrdili, da se bo storilec za svoje dejanje res lahko odkupil z delom.

Triglav Sportal Na Triglavu milimeter od smrti, strokovnjak z ostrim odzivom Trendi Policija pridržala moškega, ki je v kralja Karla vrgel jajce #video Melania in Donald Trump Trendi Melania Trump se je po treh mesecih ponovno pojavila v javnosti #foto
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin