SiolNET. Novice Slovenija
1,76

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Lik in delo Urške Klakočar Zupančič #video

1,76

termometer

Javnomnenjske raziskave kažejo, da je obnašanje predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič vse prej kot voda na mlin priljubljenosti vodilne politične stranke v državi Gibanja Svoboda.

Že prvi dan novega leta je predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič poskrbela za novo afero. Na Dunaj, oddaljen le 380 kilometrov, je na novoletni koncert dunajskih filharmonikov odpotovala z vladnim falconom. Predsednica DZ Klakočar Zupančičeva se je kritik zaradi uporabe uradnega letala med drugim branila z besedami: "Ne vi ne jaz ne kdorkoli ne more več potovati brez ogljičnega odtisa. Razen če se bomo odločili, da bomo vsi potovali s kočijami."

Janez Jansa in Robert Golob Novice Delo: Golob v novo leto z nižjo podporo

Medtem pa so podnebne spremembe med ključnimi točkami programa Gibanja Svoboda. "Podnebna agenda je tista, za katero verjamem, da je najbolj ključna za prihodnost Slovenije in naših otrok," je še pred volitvami lani dejal zdajšnji predsednik vlade Robert Golob.

So tudi zato nov obisk Klakočar Zupančičeve na Dunaj iz enodnevnega spremenili v dvodnevnega? Tokrat bo sicer predsednica DZ v avstrijsko prestolnico potovala z avtomobilom. "Jaz ne določam sama časovnice obiskov. Prav tako ne izbiram načina prevoza. Gre za koordinacijo in sodelovanje več služb," je v odzivu poudarila Klakočar Zupančičeva.

Urška Klakočar Zupančič Novice Klakočar Zupančičeva na Dunaj letela s falconom #video Urška Klakočar Zupančič Novice Klakočar Zupančičeva ob obisku zavetišča posvojila mačko

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin