Koprski policisti prijeli 26 nezakonitih migrantov

Včeraj ob 17.20 so policisti koprske policijske uprave v Črnem Kalu prijeli pet državljanov Afganistana, ki so v Slovenijo vstopili ilegalno. Eni osebi so zaradi bolečine v nogi nudili zdravniški pomoč, nato pa so jo s preostalimi štirimi odpeljali v azilni dom v Ljubljani.

Včeraj in danes je policija na območju Policijske uprave Koper prijela 26 nezakonitih migrantov (fotografija je simbolična).

Včeraj in danes je policija na območju Policijske uprave Koper prijela 26 nezakonitih migrantov (fotografija je simbolična). Foto: Matej Leskovšek

Malo po 20. uri so v Podgorju prijeli še državljana Irana, ki je v Slovenijo prav tako vstopil ilegalno. Danes ga bodo vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Prijeli 15 Afganistancev in pet Kosovcev

Danes ob 3.25 so policisti na Kastelcu prijeli 15 državljanov Afganistana, ob 6.50 pa na območju Ilirske Bistrice pet državljanov Kosova. Vsi so v Slovenijo vstopili nezakonito. Postopek še poteka, pojasnjuje policija.

 

Sorodne vsebine

Komentarji

2
  • janez123 / 10.05.2017. ob 13:28

    kazen, čuza, izgon

  • pavel / 11.05.2017. ob 20:24

    ¸to jim delajte--oskrba,prevoz,hrana,nastanitev,,in to kar tako ko prihajajo sem kot ovce---mene bi pa zajebavali na meji če bi jo hotel prečkati legalno z dokumentom---zmešana država,da je kaj

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano