SiolNET. Novice Slovenija
0,76

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Koprski kriminalist v hišnem priporu

0,76

termometer

Kriminalist
Foto: STA

Za koprskega kriminalista, ki ga sumijo kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami in je bil zaradi ponovitvene nevarnosti od nedelje zvečer v priporu, je bil po pritožbi danes odrejen hišni pripor, v katerem bo ostal do nadaljnjega, je potrdila njegova odvetnica Monika Mavsar.

S koprske policijske uprave so v ponedeljek sporočili, da so pri preiskavi suma kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog pri kaznivem dejanju zasačili svojega sodelavca.

Gre za kriminalista, zaposlenega na Policijski upravi Koper, ki so mu že 28. septembra izrekli izredno odpoved pogodbe o zaposlitvi in prepoved opravljanja dela za čas trajanja postopka, prav tako pa so mu odvzeli službeno orožje in onemogočili dostop do vseh internih evidenc policije.

Kriminalist Novice Koprski kriminalisti pri kaznivem dejanju zasačili sodelavca

Po sredinem poročanju Primorskih novic je dežurna preiskovalna sodnica koprskega okrožnega sodišča po nedeljskem nočnem zaslišanju zoper osumljenega kriminalista odredila pripor zaradi ponovitvene nevarnosti. Na sklep o priporu se je njegova odvetnica Mavsarjeva pritožila. Za časnik je tudi dejala, da zasežena konoplja ni bila kriminalistova in ni bila namenjena nadaljnji prodaji, ampak lajšanju zdravstvenih težav očeta. Ta se je prav tako znašel v preiskavi, a je po zaslišanju odšel v hišni pripor.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin