SiolNET. Novice Slovenija
8,82

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kako je Miša Molk s trditvijo presenetila igralko Mio Skrbinac #video

8,82

termometer

Miša Molk je v nedeljskem intervjuju Z Mišo gostila Mio Skrbinac, na družbenih omrežjih pa se je usul val kritik, kako je voditeljica igralko v sredini pogovora presenetila s trditvijo, da je lezbijka, ob čemer je ta za hip ostala brez besed. Pogovor se je nanašal na njeno vlogo v filmu Sestre, kjer Mia Skrbinac igra žensko, ki ji ni mar za pričakovane družbene norme.

"Kako svobodno vi živite svoj spol? Tudi vi ste lezbijka, to ni nobena skrivnost, vi to živite, vi ste to outirali," je Miša Molk dejala svoji gostji v oddaji na javni televiziji, kjer sta govorili o njeni vlogi v filmu Sestre. 

Presenečena igralka je za hip ostala brez besed, nato pa voditeljici odgovorila: "Nisem danes pričakovala ali bila kakorkoli pripravljena govoriti o tem, ravno zaradi tega, ker nočem s tem dajati nekega prostora za oznake in stereotipe, ki jih lahko to nosi in zasenči druge stvari, ki so zdaj pomembne, to nosi etiketo. Nisem javno outirana kot lezbijka, ne zdi se mi težava, če je kdo istospolno usmerjen ali kakorkoli ne ustreza nekim heteronormativnim pričakovanjem odnosa, sama pa mislim, da smo onkraj, ali pa vsaj bi si želela, da smo onkraj nekih definicij spolne usmerjenosti.  

"Povejte? Sem vas spravila v zadrego?" - "Ja." -"S čim?" -"S tem, da tega nisem nikoli javno outirala." -"Greva naprej v pogovoru?"       - "Ne, zdaj ne greva naprej."

Na Twitterju so se pojavili burni odzivi, da je šla voditeljica predaleč, da je storila veliko napako, saj gre za občutljivo temo, ki je stvar posameznika. 

  Majaž Tribušon Novice Policisti zaradi spolnega nadlegovanja ovadili igralca Tribušona AGRFT Novice Še ena prijava spolnega nadlegovanja na AGRFT Mia Skrbinac Novice Mia Skrbinac vložila uradno prijavo spolnega nadlegovanja Mia Skrbinac Novice Dekan AGRFT: Prijave še nismo dobili Mia Skrbinac Novice AGRFT: Igralka še ni oddala prijave, a jo pripravlja Mia Skrbinac Novice AGRFT po razkritju o spolnem nadlegovanju: "Morda nismo dovolj pozorno gledali" Mia Skrbinac Novice Slovenska igralka Mia Skrbinac o spolnem nadlegovanju profesorja: Čakal me je pred vrati toalete

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin