SiolNET. Novice Slovenija
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Eurospin Zvezi prijateljev mladine Slovenije doniral deset tisoč evrov za nakup šolskih potrebščin otrokom iz socialno ogroženih družin

Oglasno sporočilo

Ob svetovnem dnevu otroka, ki ga obeležujemo 20. novembra, se spominjamo predvsem tistih otrok, ki prihajajo iz socialno ogroženih družin. Tega se zavedajo tudi v družbeno odgovornem podjetju Eurospin, kjer so Zvezi prijateljev mladine Slovenije donirali deset tisoč evrov.

Foto: Predaja donacije Foto: Predaja donacije

Eurospin EKO d.o.o in Zveza prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) sta tudi letos združila moči pri zbiranju sredstev za nakup šolskih potrebščin otrokom iz socialno ogroženih družin. Sredstva so pod okriljem kampanje Pomagajte narisati nasmeh zbirali od 1. junija do 19. novembra 2021, in sicer s prodajo kompletov barvnih kred. Od vsakega prodanega kompleta so v Eurospinu namenili en evro v dobrodelne namene. Sredstva pa so zbirali tudi s pomočjo SMS-donacij.

Otroci so naše največje bogastvo. S skupnimi močni jim lahko pomagamo, da se bodo tako tudi počutili. Spodbujanje kreativnosti in fizične aktivnosti otrok je izjemnega pomena, še zlasti v času epidemije in z njo povezanih zaprtij družbe. Naši najmlajši hrepenijo po druženju, ustvarjanju, igri in zabavi.

"S kampanjo smo želeli otrokom omogočiti vsaj malce bolj brezskrbno otroštvo in deloma finančno razbremeniti njihove starše. Lani smo tako sredstva zbirali s prodajo ekoloških stekleničk in ustvarjalnim natečajem za mlade, pred tem pa tudi z otroškimi pobarvankami," je pojasnila Natalija Pagon, vodja marketinga v podjetju EUROSPIN EKO, d. o. o.

Na osmih parkiriščih Eurospinovih trgovin so zato v pomladnih ter jesenskih mesecih organizirali zabavna druženja. Otroci so se lahko udeležili kreativnih delavnic in vodenih iger, svojo ustvarjalnost pa so lahko izrazili z risanjem s kredo po tleh. Druženja so zaznamovali ritmi skladbe Jerusalema in bogate nagrade.

"Zahvaljujem se Eurospinu, da smo tudi letos skupaj napolnili šolske torbe, ki so privabile nasmehe na otroške obraze. Vabim, da še naprej vsi rišemo vesele ilustracije z barvnimi kredami," je povedala Breda Krašna, generalna sekretarka ZPMS.

Eurospin_2

Za aktualne informacije sledite blagovni znamki Eurospin Slovenija na kanalih Facebook in Instagram.

Naročnik oglasnega sporočila je Eurospin Eko, d. o. o.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin