SiolNET. Novice Predsedniške volitve
4,33

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Predsedniška kandidata v bolj sproščeni izdaji: kako sta se šalila Pahor in Šarec #video

4,33

termometer

Predsedniška kandidata sta se dva dni pred volilnim molkom predstavila še malo drugače in drugačnim volivcem. Pred poslovneži na zajtrku ameriške poslovne zbornice AmCham. Bilo je sproščeno, Borut Pahor in Marjan Šarec sta zbijala šale na svoj račun. Tam so bili tudi naši kolegi iz oddaje Danes na Planet TV.

-> "Slovenija potrebuje resetiranje na vseh ravneh" #intervju
-> Vse o predsedniških volitvah 2017


Po vseh soočenjih, ki smo jim bili priča v preteklih dneh, ko smo slišali tudi precej pikrih besed na obeh straneh, je bilo vzdušje na tem dogodku manj napeto. Tudi kandidata sta se najbrž zavedala, da poslovni zajtrk ni bil namenjen predvsem pridobivanju političnih točk.

Zanimivo vprašanje jima je postavil tudi pisatelj in kolumnist Siol.net Miha Mazzini. Kaj ju je vprašal in kako sta odgovorila, pa v videu.

[video: 66085 / ]

 

Komentarji

7

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Metulj / 08.11.2017. ob 21:53 +1 0

  iskreno hvala za vso to super izbiro

  +1 0
 • vucko / 08.11.2017. ob 20:54 +1 - 1

  ko je serpentinšek priklepal babe zmešane za šporhet je še kako mislil resno.., ne volite tega neonacija, prikritega homofoba, sovražnika slovenskih žensk, ker ni SLOVENC zato ga Slovenske žene in dekleta sploh ne bi smele voliti

  +1 - 1
 • bobi69 / 08.11.2017. ob 19:46 +2 - 2

  Ko človek gleda Pahorja, ki skoraj dobesedno moleduje še za en mandat skozi rečeno, da mu je predsedniški mandat pisan na kožo in da npr. sedaj ni čas za novince, se res lahko zasmili marsikomu! :) Jaz sem volil predčasno, torej za pravega, kar pomeni, da to ni Pahor!

  +2 - 2
delitve: 11
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin